KONGRE ÜYELİĞİ

KONGRE ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

16 Haziran 2023 Cuma 19:31

Değerli Üyelerimiz,

17 Haziran Cumartesi günü saat 10.30’da, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilecek Olağan Mali Genel Kurul Toplantımız ile ilgili detaylı bilgilendirmeyi sizlerin dikkatine sunarız:
 
-Olağan Mali Genel Kurul Toplantımıza katılacak olan üyelerimiz için stadımızın alt girişindeki Fenerium mağazamızın önünden hareket etmek üzere servislerimizin saat 9.00’dan itibaren hazır olacağını bilginize sunarız. Mali Genel Kurul Toplantımızın başlangıcından bitimine kadar; stadımız ile Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu arasında sürekli olarak servis hizmeti sunulacaktır.
 
-Olağan Mali Genel Kurul Toplantımızın gerçekleşeceği Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na servis yerine araçlarıyla gitmeyi tercih eden üyelerimiz; açık otoparkı ücretsiz olarak kullanabilirler.
 
-Genel Kurula katılma hakkına sahip olan Üyelerimiz, Genel Kurul giriş kartlarını Metro Enerji Salonu’ndan teslim alarak, Doğu Girişinden giriş yapacaktır. (Üyelerimizin 15 yaş altındaki çocukları da Doğu Girişinden üyelerimizle birlikte giriş yapabilir.)
 
-Genel Kurula katılma hakkına sahip olan üyelerimizin yanındaki eş ve 15 yaş üstü çocukları misafir olarak; Metro Enerji Salonu’ndan giriş kartlarını aldıktan sonra Batı Girişinden giriş yaparak misafirlere özel tribünden toplantımızı izleyebilirler.
 
-İlk kez uygulayacağımız üzere; toplantı bitiminde, yaka kartlarınızın plastik askılıklarını salon çıkışımızdaki geri dönüşüm kutularımıza bırakarak çevre bilinçli tüketime destek olmanızdan mutluluk duyacağız.
 
•        Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’ndaki “Olağan Mali Genel Kurul Toplantısına Hoş Geldiniz” yazılı tabelalarımızda, Faaliyet Raporumuzun içeriğine bu sene ilk kez uygulayacak olacağımız QR kodu (Karekod) yöntemiyle ulaşabilirsiniz.
 
•        Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’ndaki çeşitli noktalara sizlere kolaylık sağlamak üzere; toplantıyla ilgili yönlendirmelerin bulunduğu krokilerimiz asılmıştır.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü