KULÜP

Kulübümüzün Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapıldı

17 Haziran 2023 Cumartesi 18:26

Fenerbahçe Spor Kulübü 2022 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Başkanımız Ali Y. Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kongre Üyelerimizin katılımıyla Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapıldı.  Toplantıda yönetim ve denetim kurulu ibra edilirken, 2023 yılı bütçesi de kabul edildi.

Toplantının açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Üyemiz Fethi Pekin yaptı. (Yöneticimiz Fethi Pekin'in konuşması için tıklayınız.)

Olağan Mali Genel Kurul toplantısında Genel Kurul Divan Başkanlığı seçimine oy çokluğuyla Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar seçildi. (YDK Başkanımız Uğur Dündar'ın konuşması için tıklayınız.) Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu kutsal topraklar uğruna canlarını feda eden gerek asker, gerek sivil gerekse Fenerbahçeli tüm şehitlerimizin aziz hatırasına hürmeten saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

Ardından kürsüye gelen Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, kulübümüzün 2022 yılı faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi. 2022-2023 sezonunda 26 kupa ve yüzlerce madalya kazanıldığını vurgulayan Kızılhan, 5 yıldızlı armamızın tescillendiğini belirtti. (Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan'ın konuşması için tıklayınız.)

Daha sonra kürsüye gelen Başkan Vekilimiz ve Kulüp Sözcümüz Erol Bilecik, Kulübümüzün 2022 yılı mali tablosuyla ilgili bilgiler verdi. (Başkan Vekilimiz Erol Bilecik'in konuşması için tıklayınız.)

Erol Bilecik’in konuşmasının ardından kulübümüzün Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, 2022 yılının Denetim Kurulu Raporu’nu okudu. (Denetim Kurulu Üyemiz Mehmet Vodina'nın Konuşması)

Kongre Üyelerinin bir kısmının yaptığı konuşmalarının ardından kürsüye gelen Başkanımız Ali Y. Koç, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. (Başkanımızın konuşması için tıklayınız.)

Yönetim ve Denetim kurulumuz faaliyetlerinden dolayı ibra edildi

Olağan Mali Genel Kurul Toplantısında Divan Başkanı Uğur Dündar 2022 yılı faaliyetleriyle ilgili Yönetim Kurulu'nun ibrasını oylamaya sundu. Yönetim Kurulu ibra edildi. Denetleme Kurulu'nun da faaliyetlerinden dolayı ibra edilmesinin ardından üyeler Mali İşler Direktörümüz Çağdaş Koçak tarafından 7405 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonu Kanunu Mali hükümleri hakkında bilgi verdildi. (Mali İşler Direktörümüz Çağdaş Koçak'ın konuşması için tıklayınız)

Eski Başkanlarımızdan Tahsin Kaya da kürsüye gelerek görüşlerini aktardı ve Başkanımıza ve Yönetimimize destek verdi.

Tekrar kürsüye gelen Başkan Vekilimiz Erol Bilecik, 2023 yılı bütçesi ve ek bütçeyi üyelere aktardı. Daha sonra yapılan oylamada Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 2023 yılı bütçesi kabul edildi.

Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, bağımsız denetim firmasının seçimi, Türkiye Futbol Federasyonu delegeleri ile özerk federasyonların delegelerinin seçimi ve sair konularda yönetim kuruluna görev süresinin bitimine kadar yetki verilmesiyle devam etti.

Mali Genel Kurul Toplantısı üyelerimizin görüşleri ile sürdü.

Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Başkanımız Ali Y. Koç'un konuşması ile sona erdi.

Basın Fotoğrafları