DERNEKLERİMİZ

Derneklerimiz, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı kararına destek verdi

19 Mart 2024 Salı 17:31

Trabzonspor ile deplasmanda oynadığımız ve 3-2 kazandığımız Trendyol Süper Lig 30. hafta maçı esnasında ve sonrasında yaşanan vahim olayların ardından Fenerbahçemizin yurt içi ve yurt dışındaki en önemli gücü olan derneklerimiz, yaptıkları açıklamalarla tepkilerini dile getirdiler.

Derneklerimiz ayrıca Kulübümüzün 2 Nisan Salı günü gerçekleştireceği Olağanüstü Genel Kurul’da alınacak her kararda Fenerbahçe’mizin yanında olacaklarını vurguladılar.

FENERBAHÇE DERNEKLERİMİZDEN GELEN DESTEK AÇIKLAMALARI:

Tuzla, Gediz, Adana, Zonguldak, Ukrayna, Gemlik, Washington DC, Kırşehir ve Hukukçu Fenerbahçeliler Dernekleri, Ankara Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği (AFİDER):

"Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun 18.03.2024 tarihinde aldığı; “Kulübümüzün geleceğinin belirlenmesi” gündemi ile Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirme kararını sonuna kadar destekliyoruz.

Tüm üyelerimizle birlikte 2 Nisan 2024 tarihinde kongreye katılacağımızı beyan eder; genel kurulumuzun alacağı her türlü karara da saygı duyacağımızı ilan ederiz."

Şanlıurfa Fenerbahçeliler Derneği

Başkanımız Sayın Ali Koç’un Fenerbahçe Televizyonu’nda gündeme dair yaptığı açıklamalara binaen; 2 Nisan 2024 tarihi için Olağanüstü Genel Kurul kararı alan Başkanımız Sayın Ali Koç ve Yönetim Kurulunun arkasında olduğumuzu memnuniyetle bildiririz.

Ligden çekilme dahil alınacak tüm kararları üyelerimizle sonuna kadar desteklemeye hazırız.

İstanbul Fenerbahçeliler Derneği

Kulübümüz Yönetim Kurulu’nun 18.03.2024 tarihli olağanüstü genel kurul gerçekleştirme kararına desteğimiz tamdır.

102 kurucu kongre üyemiz ve yeni kongre üyelerimizle birlikte 2 Nisan’da genel kurulumuza tam kadro katılım sağlayacağız.

Her zaman olduğu gibi bugün de her kararında Fenerbahçe’mizin yanında olacağız.

Urla Fenerbahçeliler Derneği

Yönetim Kurulu'muzun almış olduğu karar ile 2 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurul'a Urla Fenerbahçeliler Derneği olarak tüm kongre üyelerimizle katılacağız.

Tavrımız, duruşumuz ve kararımız "Ligden çekilme" olacaktır.

Camiamızın yıllarca canına kasteden bu düzene artık dur diyeceğiz!

Sinop Fenerbahçeliler Derneği

Kulübümüzün alacağı tüm kararların yanındayız. 2 Nisan 2024 Tarihinde Olağanüstü Genel Kurul'a gidiyoruz.

Bulgaristan Fenerbahçeliler Derneği

Bulgaristan Fenerbahçeliler Derneği olarak 02 Nisan 2024, Salı günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına tüm kongre üyelerimiz ile katılmayı hedefliyoruz.

Fenerbahçeliler Derneği (FeDeR)

Kulübümüzün Yönetim Kurulu, 18.03.2024 tarihinde toplanarak Büyük Fenerbahçe taraftarlarının beklediği kararı almıştır.

“Tüzüğümüzün 20. Maddesinin ikinci fıkrasının © bendi gereği Yönetim Kurulu’nun tamamının talebi üzerine aşağıdaki gündemle Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılmasına; toplantının, 2 Nisan 2024 Salı günü saat 17.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Kadıköy, İstanbul adresinde yapılmasına, gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantının 9 Nisan 2024 Salı günü, aynı yer ve saatte, aynı gündemle, çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.”

17 Mart 2024 gecesi oynanan Süper Lig müsabakasında meydana gelen olaylar ve son dönemde Türk futbolunda yaşananlara istinaden Futbol A Takımımızın Süper Lig’den çekilmesi dahil, alınacak aksiyonların değerlendirilmesine…”

2 Nisan 2024’de bütün Kongre Üyelerimizi bekliyoruz.

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği

Bu tarihi kongreye katılmak bizim için şereftir. Artık yeter. 81 Kongre Üyesi bulunan İskenderun Fenerbahçeliler Derneği olarak 2 Nisan 2024 tarihinde yapılacak Olağanüstü Kongremizde ligden çekilme de dahil verilecek her türlü kararda Başkanımız Ali Koç ile birlikte hareket edeceğiz.

Sonuna kadar Başkanımız Sayın Ali Y. Koç’un yanındayız…

Berlin Fenerbahçeliler Derneği

Berlin Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu olarak 2 Nisan günü saat 17.00’da Olağanüstü Genel Kurul kararı alan Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu’nun arkasındayız. Ligden çekilme dahil alınacak tüm kararları sonuna kadar desteklemeye hazırız. Fenerbahçe halktır, yenilmez.

Malatya Fenerbahçeliler Derneği

Trabzonda Fenerbahçe’ye karşı faili meçhul kurşunlanma olayı ile beraber yaşanan terör olaylarına bir yenisi eklenmiştir. Tatil edilmesi gereken maç artık TFF’nin konusu olmaktan çıkmıştır. @EmniyetGM zaafları dahil olmak üzere @TFF_Org'un şaibeleri artık TC Devleti’nin meselesi.

Konu artık futbol, teknik, yönetim vb. Fenerbahçe'nin iç konularının çok ötesine geçmiştir.

Can güvenliği olmayan bu maçın neden tatil edilmediği, @TFF_Org’un ve kurullarının, bu ve benzeri konulardaki ihmal sorumluluğu @TC_icisleri, @adalet_bakanlik tarafından araştırılmalıdır. Toplum spor üzerinden bölünmekte ve kutuplaştırılmaktadır. @TFF_Org buna ön ayak olmaktadır.

Hollanda Fenerbahçeliler Derneği

Türk Futbolunun Trajikomik Tiyatrosu: Sahne Aydınlanır, Perde Açılır!

1907 ÜNİFEB

1907 ÜNİFEB olarak kulübümüzün alacağı her türlü kararın arkasındayız!

2 Nisan'da gerçekleştirilecek olağanüstü kongremize tüm kongre üyelerimizle katılım göstereceğiz.

Çankırı Fenerbahçeliler Derneği

Genel Kurulun iradesini sonuna kadar destekliyoruz. 18 Mart 2024 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulunun almış olduğu 2 Nisan 2024 tarihinde yapılmasını planladığı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı kararını destekliyoruz.

2 Nisan 2024 tarihinde eksiksiz tüm üyeleri ile Çankırı, İstanbul’da olacaktır.
Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun her zaman yanındayız.

KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği

KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği olarak Kulübümüzün alacağı her türlü radikal kararın arkasında olduğumuzu belirtmek isteriz. Olağanüstü Kongremize tüm Kongre Üyelerimizle katılacağız. Tüm Kongre Üyelerimizi Fenerbahçe’mizin geleceği için kongreye katılmaya davet ediyoruz.

Viyana Fenerbahçeliler Derneği

Viyana Fenerbahçeliler Derneği olarak tüm Kongre Üyelerimizle 2 Nisan 2024 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Kongremizde ligden çekilmeye dair alınacak her türlü kararda Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulumuzla birlikte hareket edeceğimizi bildirmek isteriz.

Bu bağlamda, Avusturya’daki tüm Fenerbahçe Kongre Üyelerimizi, 2 Nisan 2024 günü stadımızda gerçekleşecek Olağanüstü Kongre’ye katılım göstermeleri için davet ediyoruz.

1907 Fenerbahçe Derneği ve Sarı Lacivert Derneği:

Fenerbahçe’izin, Trabzonspor’u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada yaşanan utanç verici olayları esefle kınıyoruz.

Böylesi şiddet dolu, kabul edilmesi mümkün olmayan olaylar sırasında Futbol Takımımızın oyuncuları ve teknik heyetimizin can güvenlikleri göz göre göre tehlikeye atılmıştır.

Trabzonspor taraftarı karşılaşma boyunca yanıcı ve patlayıcı maddelerle futbolu terörize etmeye çalışmıştır. Bir çatışma ortamında gerçekleştirilmeye çalışılan bu oyun ve karşılaşmanın ardından maruz kalınan şiddet, bir FUTBOL TERÖRÜDÜR!

4 Nisan 2015’te Futbol Takımımızı taşıyan otobüsümüzün kurşunlanması gibi faillerin meçhul kaldığı adaletsiz bir olayı bir defa daha yaşamak istemiyoruz.

Türk futboluna gölge düşüren bu karanlığın ivedilikle son bulmasını, şiddetin hesabının sorulmasını talep ediyor, ilgili kurum ve kuruluşları göreve davet ediyoruz.