DERNEKLERİMİZ

Edirne Derneğimiz, 23 Nisan’ı tedavi gören çocuklarımızla birlikte kutladı

23 Nisan 2024 Salı 21:20

Edirne Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Mercan ve Yönetim Kurulu üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Trakya Üniversitesi Çocuk Hematoloji ve çocuk cerrahi servisini ziyaret etti ve burada tedavi gören çocuklarımızın bayramlarını kutladı.

Sosyal dernekçilik anlayışıyla vatandaşlarımızın da her zaman yanında olan Edirne Fenerbahçeliler Derneği, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji bölümü ve çocuk cerrahi servisinde tedavi gören çocukları steril bir şekilde odalarında ziyaret etti.

Dernek yetkililerimiz ziyaret esnasında tedavi gören çocukların ailelerine ‘geçmiş olsun’ dilekleri iletilirken; sokakta ve okullarında kutlamalara katılamayan çocuklarımıza ay yıldızlı bayraklarımız, Fenerium mağazamızdan okul kırtasiye ürünleri, oyuncaklar, boyama kitapları, okuma kitapları hediye etti.

Bu anlamlı ziyaretle ilgili konuşan Dernek Başkanı Nedim Mercan “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle güzel ve anlamlı bir gün geçirdik.” dedi. Dernek yöneticisi Cemre Dirican da, ‘Yarınlarımızın emanetçisi olan çocuklarımızın bu özel günde bayramdan mahrum etmek istemedik. Hastanede yatan çocuklarımıza acil şifalar diliyoruz’ ifadelerini kullandı ve tedavi gören çocuklarımıza kendi evlatları gibi şevkatle yaklaşan sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Basın Fotoğrafları