YÜKSEK DİVAN KURULU

Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Hakkında Bilgilendirme

12 Nisan 2024 Cuma 15:35

Kulübümüzün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, 27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 10.00'da Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde aşağıda yazılı gündeme göre ekseriyet aranmaksızın yapılacaktır. Oy kullanma işlemi saat 15.00'e kadar devam edecektir. Değerli üyelerimiz, oy kullanabilmeniz için en geç 15.00’a kadar giriş kartlarınızı almanız gerekmektedir.
 
Aidat ödemesini 31 Mart 2024 tarihine kadar ödeyen Yüksek Divan Kurulu üyeleri katılabileceklerdir. Yüksek Divan Kurulu üyesi olmayan üyelerimiz ve misafir katılımı, seçimli gündem sebebiyle mümkün olmayacaktır. Yüksek Divan Kurulu Üyelerimizin 12 yaş altı çocukları misafir statüsünde giriş yapma hakkına sahip olacaktır.
 
Toplantımıza girişler Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri Konukevi yanında bulunan havuz kapısından yapılacaktır. Toplantı günü bu alandan giriş yaparak, giriş kartı dağıtım alanı ve ikram alanına ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe Burnu ISPARK otopark alanı sınırlı sayıda üyelerimize kullanıma açılacaktır. Yüksek Divan Kurulu kartınızı ibraz ederek otopark imkânından faydalanabilirsiniz.
 
Oyunuzu kullandıktan sonra tesis dışına çıkılması durumunda yeniden toplantı salonuna giriş mümkün olmayacaktır. Tesis içinde kalan alanlar dolaşıma açık olacaktır.
 
Katılımlarınızı rica ederiz.
 
Saygılarımızla.
 
GÜNDEM
 
1. SAYGI DURUŞU
2. İSTİKLAL MARŞI’ NIN OKUNMASI,
3. YÜKSEK DİVAN KURULU BAŞKANI’ NIN AÇILIŞ KONUŞMASI,
4. VEFAT EDEN ÜYELERİMİZİN DUYURULMASI,
5. YÜKSEK DİVAN KURULUMUZA YENİ KATILAN ÜYELERİMİZİN DUYURULMASI,
6. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORUNUN OKUNMASI,
7. DENETİM KURULU FAALİYET RAPORUNUN OKUNMASI,
8. TÜZÜĞÜMÜZÜN 55. MADDESİNE GÖRE SOSYAL TESİSLERİMİZDEN VE YÜZME
HAVUZLARINDAN FAYDALANILMASINDA ALINACAK ÜCRETLERİN YÖNETİM KURULUMUZA
TAVSİYE EDİLMESİ,
9. YÜKSEK DİVAN KURULU TOPLANTISININ KAPATILMASI VE YÜKSEK DİVAN KURULU
BAŞKANLIK SEÇİM GÜNDEMİNE GEÇİLMESİ,
10. SEÇİM DİVAN KURULUNUN OLUŞTURULMASI,
11. YÜKSEK DİVAN KURULU BAŞKAN ADAYLARININ KONUŞMALARI,
12. TÜZÜĞÜMÜZÜN 45. MADDESİNE GÖRE ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM İÇİN GÖREV ALACAK
YÜKSEK DİVAN KURULU BAŞKANI VE HEYETİNİN SEÇİMİNİN YAPILMASI,
13. SEÇİMİ KAZANAN YÜKSEK DİVAN KURULU BAŞKANI’NIN KONUŞMASI,
14. KAPANIŞ


Kulübümüzün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı ile ilgili değerli Yüksek Divan Kurulu Üyelerimize yönlendirici olmasını düşünerek hazırlanan önemli notlar ve sık sorulan sorular ile ilgili bilgilendirmeyi camiamız ile paylaşmak istiyoruz;

Toplantımız Hakkında Sıkça Sorulan Sorular: 

Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Hangi Tarihte ve Nerede Yapılacaktır?

Kulübümüzün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, 27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 10.00'da Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecektir.

Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantı Günü Girişler ve Giriş Kart Dağıtımı Saat Kaçta Başlayacaktır?

Tesise girişler ve giriş kartlarının dağıtımı saat 09.00 itibarıyla başlayacaktır. Ancak üyelerimiz saat 15.00’a kadar giriş yaparak oylarını kullanabilirler.

Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısına Kimler Katılım Sağlayabilir?

Kulübümüzün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısına, geriye dönük birikmiş aidat borcu bulunmayan ve 2024 yılına ait aidatını 31 Mart 2024 saat 24.00’e kadar ödeyen Yüksek Divan Kurulu Üyelerimiz katılım sağlayabilir. Üyelerimiz, kongre üyeliği kartı, T.C. kimlik kartı, ehliyet veya pasaport ile kayıt masalarından akreditasyonlarını alarak toplantımızda yer alacaklardır.

Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Sandıkları Kaçta Açılıp Kaçta Kapanıyor?

Seçimli yüksek Divan Kurulu Toplantımızda sandıklar olağan gündem maddelerinin sırayla tamamlanması neticesinde takribi 11.30-12.00 sıralarında başlayacaktır. Tüzük hükümleri gereğince giriş kartlarını 15.00’a kadar alan üyelerimiz ise oylarını salona girip kullanabilecektir. Üyelerimizi, demokratik sürece katkı sağlamak için seçimlere katılmaya ve oy kullanmaya davet ediyoruz.

Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısına Nereden ve Nasıl Giriş Yapılacaktır?

Üyelerimiz Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısına, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde Konukevi yanında bulunan havuz giriş kapısından giriş yaparak, giriş kartı dağıtım alanı ve ikram alanına ulaşacaklardır. Toplantı gününe dair diğer tüm detaylar video rehberi ile Yüksek Divan Kurulu üyelerimizin bilgisine sunulacaktır.

Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısına Misafir girişleri mümkün olacak mı?

Kulübümüzün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısına seçim güvenliği sebebiyle misafir kabul edilmeyecektir. Yalnızca üyelerimiz yanında yer alan 12 yaş altı çocukları misafir statüsünde giriş yapma hakkına sahip olacak.

Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısına Engelli Üyelerimizin ve Yardım Gereksinimi Olan İleri Yaştaki Üyelerimizin Girişi Nasıl Olacaktır?

Engelli ve yardım gereksinimi olan Yüksek Divan Kurulu üyelerimiz Havuz bölgesindeki giriş kartı dağıtım alanından kendisi ve refakatçisi için kartlarını aldıktan sonra Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde bulunan ana giriş kapısındaki engelli rampasından refakatçi eşliğinde giriş yapabileceklerdir.

Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısına Servis Hizmeti Olacak Mı?

Bölgenin teknik olanaksızlıkları ve aynı gün stadımızda oynanacak Beşiktaş maçı sebebiyle Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerine servis hizmeti sunulamayacaktır. Toplu taşıma kullanmak isteyen üyelerimiz FB1 ve FB2 hatları ile Fenerbahçe Burnu’na ulaşım sağlayabilir.