DERNEKLERİMİZ

KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği ilk Genel Kurulu’nu yaptı

01 Mayıs 2021 Cumartesi 14:19

KKTC’de kurulan Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği, 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. 30 Nisan Cuma günü Girne’de yapılan Genel Kurul Toplantısı’nda derneğin yönetim, denetim, disiplin ve sicil kurulları belirlendi. Kurucu üyelerden Burçin Aliusta’nın açılış konuşmasıyla başlayan ve yine kurucu üyelerden Ercan İbrahimoğlu’nun Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurul’da Duygu Komsuoğlu başkanlığa seçildi.

Genel Kurul’da üyelere hitap eden Duygu Komsuoğlu, “Dünyanın en büyük spor kulübü olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bir parçası olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz. 9 farklı branşta mücadele veren, olimpiyatlara en çok sporcu gönderen, binlerce lisanlı sporcu yetiştiren Fenerbahçemiz, hem Türkiye’de sporun temel direği hem de Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşudur. KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği olarak büyük bir inanç, azim ve motivasyonla bir taraftan derneğimizi büyütmeye ve geliştirmeye, diğer taraftan Fenerbahçe Spor Kulübüne ve ülke sporuna katkı vermeye devam edeceğiz” dedi.

Duygu Komsuoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu önümüzdeki günlerde ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yapacak.

Basın Fotoğrafları