VOLEYBOL

Eda Erdem Dündar ve Naz Aydemir Akyol’dan Eczacıbaşı Vitra maçı öncesi açıklamalar

18 Kasım 2019 Pazartesi 18:31

Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında bugün saat 17.30’da Eczacıbaşı Vitra ile karşılaşacak. Kaptan Eda Erdem Dündar ve oyuncumuz Naz Aydemir Akyol bu maç öncesinde resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi’ni çok özlediklerini ifade eden Kaptan Eda Erdem Dündar, “Grubun en zorlu takımlarından bir tanesiyle oynayacağız. Çok iyi oyuncuları var. Yarınki maçta beş yabancı oyuncunun da oynamasını bekliyoruz. İki İstanbul ekibi de birbirini çok iyi tanıyor. Güzel bir açılış yapmak istiyoruz. Umarım yarın Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yaparız. Servislerimiz çok önemli. Servisleri iyi kullanmamız gerekiyor. Oyundan kopmamalıyız. İlk maçımız, ilk maçın da heyecanı olacaktır. Şampiyonlar Ligi’ni çok özledik. Nihayet başlıyoruz. İki takıma da başarılar diliyorum.” dedi.

Tüm taraftarlarımızı maça beklediklerini vurgulayan Naz Aydemir Akyol, “Zorlu bir gruptayız. Bu maç bizim için çok önemli. Daha sonraki etaplarda güçlü rakiplerle eşleşmemek için gruptan birinci çıkmak çok önemli. Elimizden gelen tüm gücümüzle mücadelemizi vereceğiz. Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başlamak istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sarı Melekler, maç öncesi son antrenmanını yaptı

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Eczacıbaşı Vitra maçının son antrenmanını Burhan Felek Voleybol Salonu’nda gerçekleştirdi. Zoran Terzic yönetimindeki antrenman saat 16.00’da ısınma hareketleriyle başladı. Taktik çalışmalarıyla devam eden idman, servis ve manşet çalışmalarıyla sona erdi.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları