VOLEYBOL

Sarı Meleklerden çifte şampiyonluk sözleri

21 Nisan 2024 Pazar 22:30

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Kupa Voley’in ardından Vodafone Sultanlar Ligi final serisinde karşılaştığı Eczacıbaşı Dynavit’i 3-2 yenerek üst üste 2. toplamdaysa 7. şampiyonluğuna ulaştı. Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Kaptanımız Eda Erdem Dündar ve oyuncularımız çifte kupalı sezonu şu sözlerle değerlendirdiler:

Eda Erdem Dündar: Bu takımın, bu camianın bir parçası olduğum için çok gurur duyuyorum

“Yorulduk ama bu yorgunluk her şeye bedel. Öncelikle çok gurur duyuyorum. Bu takımın, bu camianın bir parçası olduğum için çok gurur duyuyorum. Sezona 4 kupa hedefi ile başladık. İkisini kaybettik ama kalan iki kupayı kazanmak için her şeyi yaptık. Çok çalıştık ve sezonu kupayla tamamladık. Zorlu milli takım sezonundan sonra kulüp sezonu da bizi çok fazla yordu. Çok inişler çıkışlar oldu, kötü oynadığımız, üzüldüğümüz, ‘motivasyonumuzu kaybettik mi?’ dediğimiz anlar oldu. Ama takım olarak inanmayı asla bırakmadık. Finalin hakkı zaten 5 maçtı, ben ‘5 maça uzayacak’ diye söylemiştim. Bugün ev sahibi olmanın verdiği avantajla, buradaki taraftarlarımızın enerjisi, ekranları başındaki milyonlarca Fenerbahçelinin duaları, enerjisi bize geçti. Hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyuz, çok gururluyuz. Bu şampiyonluk benim için çok özel. Çünkü play-off serisinde kötü bir sakatlık yaşadım. ‘Neden oldu?’, ‘Ne için oldu?’ diye çok sorguladım ama sonrasında ‘Bunu kabullenmem gerekiyor’ dedim. Bunun olmasının bir sebebi vardı. Ona rağmen tek ayakla takımıma bu kadar yardımcı olabildim. Çok mutluyum. O yüzden bu sezonun ayrı bir anlamı var. Üst üste ikinci kez aynı unvanı taşıyor olmak, yıllardan sonra tekrardan bunu dile getiriyor olabilmenin keyfi, hazzı inanılmaz. Staffa çok teşekkür ederim, takım arkadaşlarımın her birinin eline, emeğine sağlık. Çok iyi çalıştık, birbirimize inandık, saha içerisinde asla inancımızı kaybetmedik ve sonuç ortada. Kulübümüze, camiamıza armağan olsun.”

Aslı Kalaç: Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve onlarla gurur duyuyorum

"O kadar güzel atmosfer var ki. Bugün ev sahibi olarak Fenerbahçe taraftarının önünde kazandık. Çok zorlu bir sezon oldu. İnişlerimiz, çıkışlarımız oldu ama toparlandık. Sonuçta sezonu iki kupayla bitirdik. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve onlarla gurur duyuyorum. Herkes varını yoğunu sonuna kadar verdi. Herkes elinden geleni yaptı bu seneki başarılar için. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu kupa onlara armağan olsun.

Magdalena Stysiak: Çok mutluyum

“Çok mutluyum. İnanılmaz duygular içindeyim. Sezon inişli çıkışlıydı. Tüm sezon boyunca savaştık. Bu duygu inanılmaz. Çok mutluyum.”
 
Buse Ünal: Takım ve staffla gurur duyuyorum

“Çok güzel bir maç oldu. Kazandığımız için çok mutluyuz. Takım ve staffla gurur duyuyorum. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Burada muhteşem bir atmosfer vardı. Herkese çok teşekkür ediyoruz.”
 
Meryem Boz: Biz inanılmaz bir performans gösterdik

“Finale yakışır bir seri ve maç oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Tüm takım arkadaşlarım inanılmaz oynadılar. Eczacıbaşı Dynavit de iyiydi ama biz inanılmaz bir performans gösterdik. 3-0’lık galibiyetle kazandık. Çok mutluyum. Herkesi tebrik ediyorum.”
 
Cansu Çetin:Bu kadar güzel bir taraftara bir kupa daha hediye edebilmek gerçekten çok değerliydi

“Benim için zor ve şanssız bir sezon oldu. Sezonu açtım, kapattım, açtım vs… Şimdi tekrar kapattım ama şampiyonlukla, kupayla kapattım. Çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Bu kadar güzel bir taraftara bir kupa daha hediye edebilmek gerçekten çok değerliydi. Taraftarlarımızın önünde müthiş bir iş çıkarttık. Darısı seneye. Hedef kupamız Avrupa’ydı ama maalesef olmadı. İki kupa aldık, bu bizim teselli hediyemiz olsun. Seneye söz verelim. İnşallah onu da getireceğiz müzemize.”

Meliha Diken: Çok değerli bir sezon oldu

“Çok mutluyuz. Artık söylenecek bir şey kalmadı. Eczacıbaşı’nı da tebrik ediyorum. Bizi çok zorladılar. Seri 5 maça kadar uzadı. Tabii ki biz kazanan taraf olduğumuz için çok çok mutluyuz. Çok değerli bir sezon oldu. Sezonun başından sonuna kadar çok özel ve güzel maçlarımız oldu. Eczacıbaşı’na karşı bir tane kaybımız oldu en başta ama ondan sonra çok güzel bir takım oyunu sergilediğimizi düşünüyorum. Çok mutluyum. Sezon boyunca çok keyifliydi. Böyle bitirmek daha da keyifli oldu.”

Gizem Örge: Üst üste ikinci kez evimizde, ailemize bu kupayı armağan edebildiğimiz için çok mutluyuz

“Benim için çok zor bir sezondu. Bugün sezonun stresi vardı. Takımımla gurur duyuyorum. Bu serilerde beşinci maçlar her zaman çok zordur. Fizikselin dışında mental olarak sağlam kalmak da çok zordur. Bugün biz takım olarak çok büyük bir karakter koyduk. Eczacıbaşı takımını tebrik ediyorum. Voleybolseverlere çok güzel bir seri izlettik. Dolu dolu bir hafta geçti. Üst üste ikinci kez evimizde, ailemize bu kupayı armağan edebildiğimiz için çok mutluyuz.”