VOLEYBOL

Başantrenörümüz Stefano Lavarini ve Yardımcı Antrenörümüz Salih Tavacı’dan şampiyonluk sözleri

21 Nisan 2024 Pazar 22:55

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Başantrenörü Stefano Lavarini ve Yardımcı Antrenörümüz Salih Tavacı, Sarı Meleklerin Sultanlar Ligi’nde elde ettiği şampiyonluğu değerlendirdi.

Başantrenörümüz Stefano Lavarini: Son topa kadar asla savaşmaktan vazgeçmedik

Çok iyi hissediyorum. Süper Lig ve süper maç. İki büyük takımın iyi büyük şovuydu. Sonuca ulaştık ve son topa kadar asla savaşmaktan vazgeçmedik. Hepsine teşekkür ediyorum. Son sayıya kadar mücadele ettik. Çok sevinçliyim. Çok mutluyum.”

Yardımcı Antrenörümüz Salih Tavacı: Güzel bir mücadele oldu

Güzel bitti. Geriye dönüp baktığımızda yaptığımız her şeyin bu zamanlar için olduğunu zaten görüyorduk. Güzel bir mücadele oldu. Gerek bizim hatalarımız, gerek rakibin iyi oynamasıyla bu seri devam etti. Son noktayı güzel koyduk. Neredeyse hatasız oynadık. Sadece son sette geri dönüşleri oldu ama onda da izin vermedik. Bu taraftar inanılmazdı. Her zaman bizi destekliyorlar; Anadolu’da, burada. Her yerde… Onlara armağan olsun. Maçı sonuna kadar yaşadılar. Şimdi dinleneceğiz. Milli takımımıza Olimpiyatlarda ve Milletler Ligi’nde başarılar diliyorum. Oraya gidecek oyuncularımıza başarılar. Kalplerimiz onlarla. Herkese armağan olsun. Çok güzel noktaladık.