FUTBOL

Fenerbahçemiz, GZT Giresunspor’u konuk ediyor

22 Eylül 2021 Çarşamba 19:07

Fenerbahçemiz, Süper Lig’in altıncı haftasında 23 Eylül Perşembe günü saat 20.00’da GZT Giresunspor’u konuk edecek. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek.
 
Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetimindeki Takımımızın 3 galibiyet, 1'er beraberlik ve mağlubiyetle 10 puanı bulunuyor. Henüz galibiyeti bulunmayan GZT Giresunspor ise 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle 19. sırada yer alıyor.
 
Karşılaşmada Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Onur Özütoprak.
 
Ligde 13. randevu
 
Fenerbahçemiz ile GZT Giresunspor, yarın oynanacak karşılaşmayla Süper Lig'de 13. kez birbirlerine rakip olacak.
 
İki takım arasında daha önce oynanan 12 karşılaşmada Takımımız 6, Giresunspor ise 1 galibiyet alırken, 5 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçemizin attığı 17 gole, Giresunspor 7 golle karşılık verdi.
 
Futbol A Takımımız, ev sahipliği yaptığı 6 karşılaşmada rakibini 4 kez mağlup edip, 2 mücadelede de berabere kalırken; konuk olduğu 6 mücadelede ise 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.