YÜKSEK DİVAN KURULU

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Uğur Dündar’ın Mesajı

07 Nisan 2022 Perşembe 13:15

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Uğur Dündar, Yüksek Divan Kurulu Üyelerimize hitaben yayınlandığı mesajda şu ibarelere yer verdi:

Fenerbahçe’nin en kıdemli üyeleri,
Değerli Senatomuz,
Sevgili Yüksek Divan Kurulu Üyelerimiz,
 
Fenerbahçe’nin en kıdemli sevdalıları olan sizlerin, çok yoğun teveccühleriyle çıktığımız Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı yarışında sona yaklaşıyoruz. Öncelikle, şahsıma göstermiş olduğunuz samimi sevgi, ilgi ve güvenden dolayı, tarifsiz bir mutluluk yaşadığımı sizlere bu sözcükler vesilesiyle belirtmek isterim.

İnşallah, 9 Nisan Cumartesi akşam saatlerinde yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanınız ve daimi hizmetkarınız olarak sizleri selamlayacağım ve derhal kollarımı sıvayarak tek tek siz değerli üyelerimizi dinlemeye başlayacağım. Verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz teveccüh, hayatımda kazandığım en değerli ödüllerden biri oldu benim için.

Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı yapacağım süre boyunca karşınızda, tüm sorunlarınızı dinleyen ve çözümlerine talip olan, kulübümüze, yönetimimize ve camiamıza her anlamda pozitif katkı sunan, Fenerbahçe’nin var olan eşsiz değerlerini her platformda canhıraş bir şekilde savunan, kulübümüzün yıllar sonra yeşerecek olan ağaçlarının fidanlarını bugünden dikmeye çalışan ve bu çabaya tüm divan kurulumuzu ortak eden bir başkan bulacaksınız.

9 Nisan sabahı Yüksek Divan Kurulu kartınızı yanınıza almayı, her zaman giydiğiniz o güzel sarı lacivert kıyafetlerinizi ütületmeyi, erkenden Faruk Ilgaz Tesislerimize gelip bizlere selam vermeyi, saat 15:00’e kadar LACİVERT pusulayı sandığa atmayı unutmayın!

Sizlere Edip Cansever’in dizeleriyle son sözlerimi iletiyor, saygılarımı sunuyorum.
 
“bütün iyi kitapların sonunda
bütün gündüzlerin,
bütün gecelerin sonunda
meltemi senden esen,
soluğu sende olan
yeni bir başlangıç vardır…”
 
UĞUR DÜNDAR

İrtibat Numaralarmız: 0507 019 07 84
                                      0507 019 07 85