YÜKSEK DİVAN KURULU

Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı Şekip Mosturoğlu’nun Yüksek Divan Kurulu Üyelerimize mesajı

26 Nisan 2024 Cuma 13:00

Değerli Divan Kurulu Üyemiz, 
 
27 Nisan 2024 tarihinde yapılacak Yüksek Divan Kurulu Seçimimize artık 24 saatten az bir süre kaldı. Sizlerin karşısına “Yüksek Divan Kurulu Başkan Adayı” sıfatıyla çıkacağım için tarifsiz bir heyecan içerisindeyim. 
 
Biz ve bizim gibi düşünenler, Fenerbahçe’ye karşı her daim kendilerini sorumlu hissederler, her zaman Fenerbahçe için vazifeye hazırdırlar. Bu durum, eminim ki Fenerbahçe’ye 25 yılı aşkın bir süredir üyelik bağıyla bağlı olan sizler ve aileleriniz için de geçerlidir. Ben bunu en net bir biçimde 3 Temmuz’da Metris’te, Bağdat Caddesi’nde, Silivri’de, Çağlayan’da ve daha birçok ortamda bizzat gördüm. Kulübümüzün var olma mücadelesinde hep birlikte sarı lacivert duvarı inşa ettik. 
 
Bizler Fenerbahçe’nin daimi hizmetkârı ve emekçileri olarak, hiç durmaksızın Fenerbahçe için yaşıyor, Fenerbahçe’siz tek bir saat geçirmiyoruz. Bugün artık bu enerjimizi, sahip olduğumuz kulüpçülük tecrübemizle Yüksek Divan Kurulumuzda Tüzüğümüze uygun ve doğru bir şekilde yansıtmak için yola çıktık.
 
Benim geniş ailemin en değerli ferdi, Değerli Yüksek Divan Kurulu üyemiz, sizden, cumartesi gününüzden bir bölümü bize ayırmanızı rica ediyorum. 27 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’e kadar, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde sizinle bizzat selamlaşmayı, demokrasi şöleni içerisinde Yüksek Divan Kurulu seçimimizi gerçekleştirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
 
Kulüpçülük ekolünün tekrar Yüksek Divan Kurulumuza hakim olması için, üyelerimizin kulübümüzle olan ilişkilerinin ve iletişimlerinin  eski günlerde olduğu gibi  güçlenmesi ve her zamankinden daha kuvvetli olması için, güçlü ve etkin, fikir önderliği yapan bir Yüksek Divan Kurulu için, üzerinde “Şekip Mosturoğlu” yazılı SARI oy pusulalarıyla sandıkları doldurmanızı gönülden diliyorum.
 
27 Nisan Cumartesi günü sabah 10.00’dan itibaren görüşmek üzere… 
 
Saygılarımla, 
M. Şekip Mosturoğlu