VOLEYBOL ALTYAPI

Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası Yıldızlar kategorisinin teknik toplantısı ve kura çekimi yapıldı

10 Mayıs 2022 Salı 18:45

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Mersin Yenişehir Belediyesi’nin iş birliğiyle organize edilecek Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nda Yıldızlar kategorisinde müsabakalar 11-16 Mayıs 2022 tarihleri arasında Mersin Yenişehir CNR Expo Fuar Merkezi’nde oynanacak.

Karşılaşmalar öncesinde bugün Yıldız (Kız-Erkek) Türkiye Şampiyonası’nın teknik toplantısı ve kura çekimi yapıldı. Toplantıya; MHGK Başkanı Aziz Yener, Mersin GSİM Şube Müdürü İlker Necmi Vurur, Mersin Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İnan Günal, Mersin Voleybol İl Temsilcisi Nurten Keskin ve kulüp temsilcileri katıldı.

Fenerbahçe Yıldız Kız Voleybol Takımımız, şampiyonada D grubunda Galatasaray, Karayolları ve Mersin İhtisas ile; Yıldız Erkek Voleybol Takımımız ise C grubunda TVF Spor Lisesi, Ziraat Bankası ve Manisa Turgutlu Belediyesi’yle karşılaşacak.

Final Etabının Grup Müsabakaları 11-12-13 Mayıs 2022 tarihlerinde oynanacaktır. Gruplarında 1. ve 2. sırayı alan takımlar   (8 takım) 14-15-16 Mayıs 2022 tarihlerinde Elemeli Final bölümünü oynayacaklardır. Gruplarında 3. ve 4. olan takımlar elenecektir.

Yıldız Erkekler final etabı kura çekimi ve maç programına ulaşmak için tıklayınız.

Yıldız Kızlar final etabı kura çekimi ve maç programına ulaşmak için tıklayınız.

Basın Fotoğrafları