VOLEYBOL ALTYAPI

Fenerbahçe Abaga Jewellery 2. Lig Kadın Voleybol Takımımız ile Fenerbahçe 1.Lig Erkek Voleybol Takımımızın Forma Sırt Sponsoru Galaktos Gurme Restomarket Oldu

15 Eylül 2023 Cuma 18:23

Kulübümüzün değerli sponsorlarından Göksel Paslanmaz Çelik'in iştiraklerinden olan Galaktos Gurme Restomarket 'in logosu 2023-2024 Voleybol Sezonunda Fenerbahçe Abaga Jewellery 2.Lig Kadın Voleybol Takımımızın Formalarının sırtında numara üzerinde yer alacak.

Galaktos Gurme Restomarket 'in logosu aynı zamanda Fenerbahçe Erkek Voleybol 1.Lig Voleybol Takımımızın formalarının sırtında numaralarının üzerinde yer alacaktır.
 
Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyor, Göksel Paslanmaz Çelik’e kulübümüze vermiş oldukları destekler için teşekkür ediyoruz.
 
Galaktos Gurme Restomarket Hakkında:
 
Türkiye’nin dört bir yanından damaklara şölen yaşatan yöresel lezzetler, İstanbul’un tarihi yarımadası Karaköy’ün Gurme Restomarket’i Galaktos’ ta hikayeleri ile buluşuyor.

Şarküteri ve Restomarket konsepti ile Galaktos taptaze ürünleri ve eşsiz ambiyansıyla ziyaretçilerine her daim Gurme bir keyif sunmayı amaçlıyor. “En Lezzetli Kahvaltı Mekanı” olma hedefi ile Karaköyde kapılarını açan Galaktos, Mahkeme Lokantası ailesinin bir parçası, Göksel Paslanmaz iştirakidir.