Organ bağışıyla hayata tutunan Fenerbahçeli Muhammed Güneş’in doktorlarını misafir ettik

28 Ocak 2024 Pazar 18:34

Organ nakliyle hayata tutunan 18 yaşındaki Muhammed Güneş’in operasyonunu gerçekleştiren ve kendisini Fenerbahçeli yapan Prof. Dr. Aydın Dalgıç, Prof. Dr. Kibriya Fidan ve Prof. Dr. Oğuz Söylemezoğlu, Futbol A Takımımızın MKE Ankaragücü’nü ağırladığı karşılaşmayı Kulübümüzün davetlisi olarak tribünden izledi.
 
Örneğine rastlanmayan bir tesadüf sonucu, aynı isim ve soyadına sahip Muhammed Güneş'ten alınan böbreğin kendisine nakledilmesinin ardından sağlığına kavuşan Muhammed Güneş, Futbol A Takımımızın, Adanaspor’u 6-0 yendiği Ziraat Türkiye Kupası maçında tablet ile maç önü seremoni etkinliğine katılmış; görüntülü olarak futbolcularımızla, teknik direktörümüzle, stadımızı dolduran ve ekranları başında maçı takip eden taraftarlarımızla buluşmuştu.
 
18 yaşındaki Muhammed Güneş’in sağlığına kavuşmasında önemli rol oynayan Prof. Dr. Aydın Dalgıç, Prof. Dr. Kibriya Fidan ve Prof. Dr. Oğuz Söylemezoğlu, Fenerbahçemizin MKE Ankaragücü ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynadığı Trendyol Süper Lig 23. hafta maçını Kulübümüzün davetlisi olarak tribünden izledi.
 
Muhammet Güneş’in böbrek naklini gerçekleştiren doktorlar organ naklinin önemine dikkat çekti ve süreçteki sosyal duyarlılığından ötürü Fenerbahçemize teşekkür etti.
 
Bir kez daha önemle vurgulamak istiyoruz ki; Organ bağışı hayat kurtarır.

Basın Fotoğrafları