KULÜP

Kulüp Üyelerimizin ve Üye Adaylarımızın Dikkatine

15 Nisan 2021 Perşembe 11:25

Mutasyona uğrayan Covid-19 virüsünün dünya genelinde hastalığın yayılımını artırması, ülkemizde de günlük vaka, yoğun bakım ve entübe hasta sayılarında hızlı bir artış yaşanması nedeniyle kulüp üyelerimiz veya üye adaylarımız üyelik işlemlerini normalleşme sürecine geçilinceye kadar kulübe gelmeden sadece aşağıdaki kanalları kullanarak gerçekleştirebileceklerdir.
 
Sizlerin ve çalışanlarımızın sağlıklarını düşünerek almış olduğumuz karar için anlayışınızı rica eder, sağlıklı günler dileriz.
 
-              Üyelik başvurularını online olarak iletmek isteyen üye adaylarımız bit.ly/3mL873k adresinden online olarak, matbu evrak olarak iletmek isteyen üye adaylarımız ise kulüp adresimize ilgili evrakları posta yoluyla göndererek başvuru yapabilirler.
 
-              Kongre üyeliğine geçiş yapmak isteyen temsilci üyelerimiz geçiş işlemlerini; başvuru dilekçesini geçiş ücretine ait ödeme dekontu ile birlikte kulüp adresimize posta yoluyla göndererek gerçekleştirebilirler (Geçiş işlemi üye eşi ve çocukları için ise ek olarak vukuatlı aile nüfus kayıt örneği de iletilmelidir).
 
-              Üyelikte 25 yılını dolduran kongre üyelerimiz Yüksek Divan Kurulu üyeliği başvurularını;  başvuru dilekçesini 1 adet vesikalık fotoğrafla birlikte kulüp adresimize posta yoluyla göndererek gerçekleştirebilirler.
 
-              Geçmiş dönemlere ait aidat borçlarını ödemek isteyen üyelerimiz aidat borcu ödemelerini fenerbahce.org/kulup/onlineodeme adresinden kredi kartları ile veya bit.ly/2NfU349 adresinde yer alan banka hesaplarına Havale/EFT yoluyla yapabilirler.
 
-              Ek kart, kart yenileme, bilgi güncelleme gibi diğer tüm talepler ise kulübümüzün 444 1907 nolu iletişim hattı aranarak ya da uyeiliskileri@fenerbahce.org adresine e-posta göndererek iletilebilir.
 
*Kulübümüzün posta adresi: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Zühtüpaşa Mahallesi Recep Peker Caddesi Kapı No:3A Kızıltoprak, Kadıköy-İstanbul
 
Fenerbahçe Spor Kulübü