KULÜP

Ailemize hoş geldin Altınyıldız Classics

26 Kasım 2021 Cuma 14:00

Kulübümüz ile erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics arasında yapılan resmi giyim sponsorluğu anlaşmasının imza töreni, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde gerçekleştirildi.
 
Basın toplantısında Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Enis Habif iş birliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. İmza töreninde Altınyıldız Classics ve kulüp yetkilileri de hazır bulundu.
 
Sponsorluk anlaşması çerçevesinde Kulübümüzün 2021-2022 sezonunda resmi giyim sponsoru olan Altınyıldız Classics, Fenerbahçemizin; Futbol A Takımı, Basketbol (Kadın/Erkek) ve Voleybol (Kadın/Erkek) takımlarının sporcu ve teknik heyetlerine özel koleksiyon hazırlayacak. İnovatif tasarımlarıyla rahatlığı zirveye taşıyan Altınyıldız Classics, takım elbiseden casual tarzdaki ürünlere kadar her grup için ayrı tasarımları, sporcularımız ve teknik ekiplerimizle buluşturacak.
 
Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan: Umuyoruz ki Fenerbahçemizin iş birliği yaptığı kıymetli markalardan biri olan Altınyıldız Classics, Kulübümüzün şampiyon takımlarını, şampiyon sporcularını giydirmiş olacak
 
İmza töreninin açılış konuşmasını gerçekleştiren Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, “Bugün burada bizimle olan BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Enis Habif, ekranları başında bizleri izleyen kıymetli üyelerimiz, taraftarlarımız, değerli basın mensupları herkese ‘merhaba’ diyerek sözlerime başlamak istiyorum.
Bugün, Türkiye’nin en büyük spor kulübü Fenerbahçemiz ile giyim sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alan değerli bir marka olan Altınyıldız Classics arasında yapılan anlaşmanın lansmanı için bir aradayız.
Türk sporuna çeşitli alanlarda destek veren Altınyıldız Classics, Kulübümüzün 2021-2022 sezonunda resmi giyim sponsoru olmuştur. Altınyıldız Classics, Fenerbahçemizin; Futbol A Takımı, Basketbol (Kadın/Erkek) ve Voleybol (Kadın/Erkek) takımlarının sporcu ve teknik heyetlerine özel koleksiyonlar hazırlayacak.
Umuyoruz ki Fenerbahçemizin iş birliği yaptığı kıymetli markalardan biri olan Altınyıldız Classics, Kulübümüzün şampiyon takımlarını, şampiyon sporcularını giydirmiş olacak. Fenerbahçemizin sporcuları da oldukları her yerde şık bir şekilde temsil edilecekler.
Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics’e, büyük Fenerbahçe ailemize hoş geldiniz diyor, kulübümüze verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
 
BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Enis Habif: Takım elbiseden gömlek ve aksesuara kadar her biri kendi içinde rahatlıkla kombinlenebilen, hem şık hem de günlük tarzda yorumlanabilen ürünlerimizi değerli oyuncularımızla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz
 
Ardından söz alan BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Enis Habif ise, “Sevgili Fenerbahçeliler, değerli sporseverler ve kıymetli basın mensupları, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
 
Şahsım ve markam adına çok heyecanlıyım çünkü burada Türkiye’nin en büyük, en saygın, en köklü spor camialarından biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü ile Türkiye’nin erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics olarak 2021-22 sezonu resmi giyim sponsorluğu iş birliğine imza atacağız.
 
Başarıyı ilke edinen, yurt dışı ve yurt içinde 200 mağazaya ulaşmış, kaliteyi modern tasarımla buluşturan köklü bir marka olarak Fenerbahçe’nin Futbol A Takımı, basketbol ve voleybol takımlarının sporcu ve teknik heyetlerini özel koleksiyonlarıyla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.
 
Tasarım ekibimizle performansa dayalı ve her yöne esneyebilen 360 koleksiyonumuzu zenginleştirerek Fenerbahçe’ye özle bir çalışma yaptık. Takım elbiseden gömlek ve aksesuara kadar her biri kendi içinde rahatlıkla kombinlenebilen, hem şık hem de günlük tarzda yorumlanabilen ürünlerimizi değerli oyuncularımızla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü ve Altınyıldız Classics resmi giyim sponsorluğu iş birliğinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İş birliğimiz hayırlı, uğurlu olsun.” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından imzalar atıldı. Daha sonra Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, BR Mağazacılık Yönetim Kurulu Üyesi Enis Habif’e üzerinde isminin yazdığı çubuklu forma hediye etti. İmza töreni fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları