KULÜP

Yüksek Divan Kurulu Temmuz Ayı Olağan Toplantımızı düzenledik

18 Temmuz 2020 Cumartesi 15:08

Dünyayı saran ve ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle online (internet üzerinden) gerçekleştirilen Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Temmuz Ayı Olağan Toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde YDK Başkanımız Vefa Küçük başkanlığında Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, kurucularımız, vefat eden yönetici, sporcu ve taraftarlarımız ve vatanımızın, demokrasimizin, milletimizin bekası için canlarını veren şehitlerimiz için yapılan saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı'nın hep bir ağızdan okunmasıyla toplantı başladı.
 
Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı’nın açılış konuşmasını YDK Başkanımız Vefa Küçük video konferans yöntemiyle yaptı. Vefa Küçük'ün konuşması için TIKLAYINIZ. Ardından geçtiğimiz aylarda vefat eden üyelerimiz ile Yüksek Divan Kurulumuza yeni katılan üyelerimizin isimleri tek tek okundu. 

Ardından Kulübümüzde 40. ve 50. yılını dolduran üyelerimizin isimleri okundu.
40. yıl: Osman Nuri Taşkın, Doğan Kırbaç, Mehmet Demirkartal, Dursun Ekşioğlu, İsmet Ekşioğlu, Nurettin Cevdet Ekşioğlu, Sami Gezer, Suat Sular, Necdet Şentürk, Ekrem Yılmaz, Cemal Yiğit, Osman Şevket Çarmıklı, Ahmet Semih Mengütay, Selim Erdil Uzaltan, Mustafa Rifat Bayraç.
50. yıl: Nedret Çıplak, Tamer Yelkovan, Sami Mengütay.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okundu

Daha sonra Yönetim Kurulu Faaliyet raporunun okunmasına geçildi. Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, başlıklar halinde son 3 aylık dönemde Kulübümüzde yaşanan gelişmeleri, yapılan planlamaları ve düzenlemeleri aktardı.  Burak Çağlan Kızılhan'ın konuşması için TIKLAYINIZ.  Olimpik Şubelerimizde yakın dönemde yaşanan gelişmeleri ise branşlarımızda görev alan Şube Sorumlularımız aktardı.

Başkanımız Ali Koç konuştu

Son olarak Başkanımız Ali Koç bir konuşma yaptı ve kongre üyelerimizin sorularını cevapladı. Başkanımızın konuşmasının ardından YDK Başkanımız Vefa Küçük toplantıyı sona erdirdi.  Başkanımız Ali Koç'un açıklamaları için TIKLAYINIZ.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları