FUTBOL

Futbolcularımız, Sevilla maçının ardından açıklamalarda bulundu

16 Mart 2023 Perşembe 23:39

Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Sevilla’yı 1-0 yenmesine rağmen ilk maçı 2-0 kaybettiği için Avrupa’ya veda etti. Maçın ardından oyuncularımızdan Miha Zajc ve Atilla Szalai yayıncı kuruluşa konuştu.

Karşılaşmayı değerlendiren Miha Zajc, “Hayal kırıklığı yaşıyoruz. Maalesef bir sonraki adımı atıp, çeyrek finale yükselemedik. Genel anlamda iyi bir oyun ortaya koyduk. İlk 45 dakikada golümüzü de bulduk, daha fazla şans da yarattık. Zordu ama iyi bir oyun ortaya koyduk. Son dakikaya kadar mücadelemizi gösterdik ama bu performansımız yeterli olmadı. Maalesef istediğimizi alamadık. Şimdi lige odaklanacağız.” dedi.

Attila Szalai de, “Rakibimiz ilk maçta iki gol attı, biz bugün bir gol attık. Düşüncelerimi ifade etmekte zorlanıyorum ama takımımla gurur duyuyorum. İyi performans ortaya koyduk ama maalesef yeterli olmadı. Bizlerin de iki golden daha fazla atmamız gerekiyordu, tur için. Maça hakimdik, maçı da kazandık. Çeyrek final için maalesef yeterli olmadı. Rakip buraya avantajlı geldi ve zamana oynadı. Bu futbolun parçası ama biz kendi oyunumuza odaklandık. Bundan etkilenmedik ama neticeden dolayı hayal kırıklığı yaşıyoruz. Kafamızı kaldırmamız gerekiyor. Pazar günü önemli maç oynayacağız. Alanya maçından güzel bir netice ile dönmeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.