KULÜP

Futbolcumuz Tolgay Arslan’dan açıklamalar

26 Haziran 2020 Cuma 20:11

Futbol A Takımımızın oyuncusu Tolgay Arslan, alacakları ile ilgili FIFA’ya başvuruda bulunduğuna yönelik basında yer alan gerçek dışı haberlere ilişkin Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Tolgay Arslan, “Öncelikle benim böyle bir düşüncem yok. Bu sene zor bir süreçten geçiyoruz. Hem performans olarak hem de bu hastalıktan dolayı. Dediğim gibi böyle bir düşüncem yok. Sabah haberi görünce açıkçası güldüm. Önümüzde daha 6 maç var. İnşallah bu 6 maçı en iyi şekilde geçeriz. Bu sene taraftarımızı mutlu edemedik ama bu 6 haftada alacağımız güzel sonuçlarla çok az da olsa güzel bir iz bırakırız diye düşünüyorum. Elimizden geleni yapağız.” dedi.

Sosyal medya hesabından da söz konusu haberi yalanladığını belirten Tolgay, “Instagram’da da paylaştım. Ben zaten Türk oyuncu olarak FIFA’ya başvuru yapamıyorum. Benim onlara söyleyeceğim şey bunları iyi araştırsınlar. Yalan haber yapmak istiyorlarsa da içerisinde az doğru olsun, komik olmasın. Ama ben az önce de ifade ettiğim gibi maçlara odaklanmaya çalışıyorum. İnşallah 6 maçtan da güzel sonuçlarla ayrılırız” diyerek sözlerini noktaladı.