FUTBOL

Fenerbahçe'den Bireysel Silahlanmaya karşı Çocuksuz Seremoni: Başka Selinler Ölmesin

01 Eylül 2019 Pazar 21:57

‘Spor kulübü olmanın ötesinde’ bir misyona sahip olan ve bunu toplumsal anlamda attığı pek çok adımla vurgulayan Kulübümüz; bir maganda kurşununun isabet etmesi sonucu hayata gözlerini yuman 10 yaşındaki Selin Cebeci’nin vefatına dikkat çekmek üzere camia olarak tek bir sesle Başka Selinler Ölmesin! dedi.
 
Süper Ligin 3.haftasındaki Trabzonspor maçında Bireysel Silahlanmaya Hayır pankartıyla sahaya çıkan Fenerbahçe Futbol Takımımız, artan şiddet olayları ve kontrolsüz bireysel silahlanma konusunda Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi tribünlerimizde de taraftarlarımız tarafından açılan pankartlarla birlikte futbol üzerinden topluma mesaj verdi.
 
Futbol takımımız ayrıca bu önemli maçta seremonide her zaman futbolcularla birlikte yer alan çocukları bu kez sahaya çıkarmayarak da bir ilki gerçekleştirdi ve bireysel silahlanmanın en çok geleceğimizi yani çocuklarımızı tehdit ettiği vurgusu yaparak, hayatını kaybeden 10 yaşındaki Selin gibi başka çocuklarımızın aramızdan ayrılmaması için toplumsal bir çağrıda bulundu.
 
Yönetim Kurulumuz ayrıca Selin’in annesi, babası ve 12 yaşındaki ablasını Trabzonspor maçında tribünlerimizde ağırladı.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Selin Cebeci’nin ailesine bir kez daha baş sağlığı diliyor; toplumumuzu derinden etkileyen üzüntü verici bu ve buna benzer tüm olayların bir an önce son bulmasını diliyoruz.

Basın Fotoğrafları