KULÜP

Taraftarlarımızı, Futbol Ağırlama Paketlerinin ayrıcalıklarıyla stadımızda ağırlamaya devam ediyoruz

23 Aralık 2019 Pazartesi 11:41

Fenerbahçe Futbol Ağırlama Paketlerinin ayrıcalıklarıyla misafirlerimizi stadımızda ağırlamaya devam ediyoruz.
 
Executive Box,Premium Paket,Platin Paket ve Gold paket olarak satışa sunulan Futbol Ağırlama paketlerimizden Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için Platin ve Gold paket alan taraftarlarımız Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin muhteşem atmosferinde Beşiktaş derbisini tribünden izledi.
 
Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt, Turhan Şahin ve Tankut Turnaoğlu maç öncesinde taraftarlarımızla bir araya geldi. Misafirlerimizle yakından ilgilenen yöneticilerimiz, bir süre sohbet edip, fotoğraf da çektirdi.
 
Ardından özel konsept ve sunumlar eşliğinde keyifli dakikalar geçiren taraftarlarımız, kendileri için hazırlanan özel alanda çeşitli yemekler yiyerek, maç saatini bekledi. 

Beşiktaş maçında bu paketlerden satın alarak stadımızda eşsiz deneyim yaşayan taraftarlarımız;

 
Platin paket satın alan taraftarlarımız: Almanya’nın Hannover kentinden Mikail Usta, Ankara’dan Ahmet Ay ve Beyza Civek, Alanya’dan Ramazan Caner ve oğlu Emre Bursa’dan Erol Yüce ve Ali Osman Afşin Er.
 
Gold paket satın alan taraftarlarımız: Dubai’den Enver Efe Önelçin ve Güney Kore’den arkadaşı Dongjoon Kim, Almanya’nın Stuttgart kentinden Onur Özer ve Taner Altıntaş, Belçika’nın Brüksel kentinden Mikail Koca ve eşi Fatma Gürbüz Koca, Mardin’den İsmail Aycan Ayan, İzmir’den Tansel Özkan, Efe Kayacan, Cem Kayacan, Barış Eygi, Osman Gök ve oğlu Acar ile İstanbul’dan Mehmet Hakan Aldemir ve oğlu Hakan, Galip Alp Günvaran ve oğlu Alphan, İdris Züngör ve oğlu Davut, Onur Sayan ve eşi Şule Şahin Sayan, Tevfik Şahin.
 
Öte yandan görme engelli misafirimiz Onur Özer’e ÜNİFEB’den Mustafa Temelli, maç anlatımında gönüllü olarak yardımcı oldu.
 
Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Basın Fotoğrafları