FUTBOL

Teknik Direktörümüz Gökhan Bozkaya ve oyuncularımız, derbi galibiyetini değerlendirdi

24 Mart 2024 Pazar 16:27

Şampiyonluk yolunda Galatasaray Petrol Ofisi’ni 2-1 yenen ve zirve takibini sürdüren Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız da Teknik Direktör Gökhan Bozkaya ve oyuncularımız, galibiyeti Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdiler.

Teknik Direktörümüz Gökhan Bozkaya: 6 maçımız kaldı.  Oyuncularıma, oyunumuza ve takıma inanıyorum

Takıma ve oyuna güvendiğini tekrarlayan Teknik Direktörümüz Gökhan Bozkaya, “Öncelikle çok erken ve talihsiz bir gol yedik ama buna rağmen mücadelemizi bırakmadık. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Maçın başından sonuna kadar çok iyi mücadele ettik. Üstün oynadık. Kazanmak isteyen takım bizdik, bu da skora yansıdı. Bütün oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Destekleri müthişti. Geçen hafta puan kaybından sonra da oyuncularıma demiştim: ‘Galatasaray’ı yenip şampiyon olacağız.’ Maç sonrası mutluluğun sebebi de oydu. İnanmışlık devam ediyordu. 6 maçımız kaldı. Ben oyuncularıma, oyunumuza ve bu takıma inanıyorum. Taraftarlarımız bizleri desteklemeye devam etsinler. Sezon sonunda mutlu sona olacağız” dedi.

Zenatha Coleman: Mükemmel bir galibiyet

Takımımızın ikinci golünü kaydeden Zenatha Coleman, “Derbiler her zaman heyecan verici olur. Hiçbir zaman vazgeçmedik. Mükemmel bir galibiyet oldu.  Umarım sezon sonu şampiyon oluruz” diye konuştu.

Ece Türkoğlu: İyi oyunla kazandık

İlk golümüzün sahibi Ece Türkoğlu da, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Fenerbahçe ailesi için Galatasaray maçları her zaman önemlidir ama bizim için çok önemliydi. Geçen haftaki mağlubiyeti unutturmak istiyorduk ve onu yaptık. Rakibimizi iyi bir oyunla yendik. Gol attığım için de ayrıca mutluyum. Mental olarak da bu maça iyi hazırlanmıştım. Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Şampiyonluk yarışının içindeyiz. Çok mutluyum.” diyerek sözlerini noktaladı.