DERNEKLERİMİZ

KKTC Fenerbahçeliler Derneğimizin 8. Olağan Genel Kurulu yapıldı

18 Haziran 2022 Cumartesi 22:50

KKTC Fenerbahçeliler Derneğimiz, 8. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. 18 Haziran Cumartesi Günü dernek lokalinde tek adaylı gerçekleşen Genel Kurul Toplantısı’nda Toykan Özdamar Başkanlığında yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.

Divan Kurulunun belirlenmesi ile başlayan genel kurulda, kulübümüz efsanelerinden, Derneğimizin kurucu üyesi Ayten Berkalp, Fenerbahçe Spor Kulübü Dernekler İletişim Yöneticisi Asil Ramazan Erkan ve KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar konuşmalarını gerçekleştirdi. 

Açılış konuşmasını yapan Toykan Özdamar,  “KKTC Fenerbahçeliler Derneği olarak üyelerimizden aldığımız güç ile derneğimiz ve kulübümüz arasında iş birliği yaparak üyelerimize ve Kulübümüze hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Kulübümüz Dernekler İletişim Sorumlusu Asil Ramazan Erkan ise, genel kurula davet edilmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Her zaman derneklerimiz ile kulüp arasındaki olumlu bağın devam edeceğini belirten Erkan, katılan üyelere teşekkür ederek yeni yönetime başarılar diledi.

Kulübümüz efsanelerinden Ayten Berkalp de genel kurulda yer almaktan duyduğu gururu dile getirerek, başkan ve yönetime teşekkürlerini iletti.

Genel kurulda ayrıca faaliyet ve mali rapor onaylandı. Yönetim kurulu, disiplin, denetleme ve sosyal faaliyet kurulları seçimi yapıldı.

Basın Fotoğrafları