DERNEKLERİMİZ

Malatya Fenerbahçeliler Derneği’nden gıda yardımı

24 Nisan 2020 Cuma 16:12

Malatya Fenerbahçeliler Derneği, Malatya’da yaşayan ihtiyaç sahibi insanlar için gıda yardımında bulundu.

Koronavirüs salgını sonrası zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde gösterilen birlik ve beraberliğe önemli bir katkı da Malatya Fenerbahçeliler Derneği’nden geldi. Derneğimizin yürüttüğü çalışmalar kapsamında ihtiyaç sahipleri için oluşturulan gıda paketleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Serhat Çelik, belediye yöneticileri ve dernek yöneticilerinin katılımıyla Malatya Yeşilyurt Belediyesi Emanet Çarşısı’na teslim edildi.

Burada kısa bir açıklama yapan Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Serhat Çelik, “Fenerbahçemiz, ülkemizde bu zor süreçlerde çok büyük görevler üstlenmiştir. Başkanımız Sayın Ali Koç, bütün imkanlarını Türk halkının önüne sermiştir. Fenerbahçe’nin üstlendiği misyona uygun olarak bizde Malatya’mızda ihtiyaç sahibi insanlarımıza köprü oluyoruz. Yeşilyurt belediyemiz de ihtiyaç sahibi insanlarımız için çok güzel çarşı kurmuş. Veren elin alan eli görmediği güzel bir yer. Bu tablonun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, “Malatya Fenerbahçeliler Derneği’ne teşekkür ediyorum. Herkese örnek olması gereken güzel bir davranışta bulundular. Biz de bu yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde ulaştıracağız. Millet olarak yan yana olursak bu zor günleri daha kolay atlatırız.” dedi.

Basın Fotoğrafları