BOKS

Yöneticimiz İlker Dinçay ve boksörümüz Busenaz Sürmeneli, imzaların atılmasının ardından açıklamalar yaptı

16 Şubat 2024 Cuma 14:49

Kulübümüzün, olimpiyatlarda boks branşında Türkiye'ye ilk ve tek altın madalyayı kazandıran milli boksör Busenaz Sürmeneli’yi kadrosuna katmasının ardından Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay, boksörümüz Busenaz Sürmeneli, Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya ve Boks Şube Sorumlumuz Selahattin Atasever Fenerbahçe TV’ye konuştu.
 
Yöneticimiz İlker Dinçay: İnşallah tekrar altını kazandıracak hem ülkemize hem bize. Gururumuz olacak
 
Busenaz Sürmeneli’nin kadromuza katılmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Yöneticimiz İlker Dinçay, “Biz Dünyanın En Büyük Spor Kulübü olduk. Busenaz da ülkemiz için önemli bir değer. Bizimle olduğu için çok mutluyuz. Biz aslında turnuvalarda karşılaşıyorduk Busenaz’la. Kendi sporcularımızdan hiçbir zaman ayırmadık, ülkenin bir değeri Busenaz. Ama şimdi bizim çatımız altında. Önümüzde olimpiyatlar var. İnşallah tekrar altını kazandıracak hem ülkemize hem bize. Gururumuz olacak. Biz de ona destek vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
Busenaz Sürmeneli: Fenerbahçe, Türkiye’de spor kulübü olduğunu kanıtlamış bir kulüp
 
İmzaların atılmasının ardından ilk olarak duygularını paylaşan Busenaz Sürmeneli, “Fenerbahçe, Türkiye’de spor kulübü olduğunu kanıtlamış bir kulüp. Buraya geldim. Allah utandırmasın. Kulüpten içeri girdiğimden beri özellikle Başkanımız, Yöneticiler çok ilgililer. Tüm Yöneticilere de bana verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim.” dedi.
 
Paris Olimpiyatlarında bokstaki ikinci altın madalyayı kazanmak istediğini ise Busenaz, “Bu yaz olimpiyatlar var. Onun için çalışıyoruz, çabalıyoruz. İnşallah güzel şeyler olacak. Güzel çalışıyoruz. Elimizden ne geliyorsa yapacağız. Tabii daha büyük sorumluluk buraya geçmek ve özellikle şampiyonluğu korumak. İnşallah ikinci olimpiyat altın madalyasını da bu kulübe getireceğiz.” sözleriyle dile getirdi.
 
Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya: Busenaz, gelmesi gereken bir kulübe geldi
 
Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya, “Biz amatörlerde hem Türkiye’de hem dünyada takdir gören bir kulübüz. Busenaz Sürmeneli Olimpiyat altın madalyalı, Dünya Şampiyonluğu unvanı olan bir sporcu. Bence gelmesi gereken bir kulübe geldi. İnşallah Paris Olimpiyatları’nda altınını korur. Kulüp olarak tek Buse Naz’a sahiptik, Buse Naz Çakıroğlu’na. İkinci Busenaz’ı alarak Türkiye’deki kafa karışıklığını giderdik. İki Busenaz da bizde, hayırlı, uğurlu olsun.” açıklamasını yaptı.

Boks Şube Sorumlumuz Selahattin Atasever: Busenaz Fenerbahçe’nin çatısı altında olduğu için çok mutluyuz
 
Boks Şube Sorumlumuz Selahattin Atasever, “Busenaz Fenerbahçe’nin çatısı altında olduğu için çok mutluyuz. Kendisini kanıtlamış, Olimpiyat ve Dünya Şampiyonlukları görmüş. Kendisine başarılar diliyorum. Böyle bir başarıyı, olimpiyat şampiyonluğunu korumak çok zor. Yöneticilerimin, özellikle İlker Bey’in destekleri çok fazla oldu. Ona ayrıca çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.