YÜKSEK DİVAN KURULU

Başkan Vekilimiz Erol Bilecik: Bu tarihi seçimin sonucu ne olursa olsun kazanan şüphesiz Fenerbahçe olacak

09 Nisan 2022 Cumartesi 10:39

Kulübümüzün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Olağanüstü Toplantısının açılış konuşmasını yapan Başkan Vekilimiz Erol Bilecik, şu ifadeleri kullandı:
 
“Çok değerli Başkan, değerli YDK Başkan adayları, değerli YDK Üyeleri, bizleri televizyondan izleyen değerli Fenerbahçe camiası ve çok değerli basın mensupları. Öncelikle hepinizi şahsım ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Fenerbahçemizin sizlerin çok daha iyi deneyimlediği ve bildiği üzere her YDK toplantısı şüphesiz hepimizde çok yüksek bir heyecan uyandırır. Ama bugün heyecanımız çok daha yüksek. Tam bir demokrasi coşkusu içerisinde YDK Başkanlığı seçimimizi gerçekleştireceğiz. Fenerbahçe sevdamızla ve sarı lacivert tutkumuzla bir araya geldiğimiz bu toplantının açılışında sevgili Başkan başta olmak üzere bütün Yönetim Kurulumuz adına sizleri büyük bir memnuniyetle selamlıyorum.
 
Çok değerli Fenerbahçeliler, öyle günler vardır ki üstünden yıllar geçse de unutulmaz. Bugün de tam anlamıyla öyle bir gün. Bugün Türk spor camiasında eşine çok az rastlanabilecek ancak Fenerbahçemiz için son derece doğalmış gibi gözüken YDK Başkanlığı için çok değerli 4 başkan adayı ile sandığa gidiyoruz. Heyecanı, enerjisi çok yüksek olan bu özel süreç sadece kulübümüz için değil, emin olun bütün spor camiası için ve ülkemiz için de çok değerli ve eşsiz bir süreç olarak tarihe geçti. Muhtemelen kendi spor tarihimizde de bir ilke imza atmanın çok büyük bir memnuniyetini yaşıyoruz ve ben buna kalben de inanıyorum. Tüm değerli, YDK Başkan adaylarımıza kulübümüzün bütün imkanlarını seferber etmeye çalışarak tam bir demokrasi şenliği içerisinde geçen bu sürece ev sahipliği yapmanın da büyük keyfini yaşadık ve bundan büyük mutluluk duyduk. Fenerbahçemizin şanlı tarihinde böyle değerli bir sürece tanıklık etmek emin olun sizler gibi bütün Yönetim Kurulu adına da büyük bir ayrıcalık oldu.
 
Fenerbahçe olarak şüphesiz Türkiye’nin en fazla taraftar sayısına sahip olan kulübüyüz. Ancak emin olun bizler için çok daha kıymetli ve değerli olan, ilkeler ve değerler sahibi bir camiaya sahip olmamız en büyük gücümüzdür. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyetimizin tüm değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ve her daim Atamızın izinden gitmeye devam eden bir kulüp olacağız.
 
Çok değerli Fenerbahçeliler bu tarihi seçimin sonucu ne olursa olsun kazanan şüphesiz Fenerbahçe olacak. Gönlü açık olanın yolu da açık olur. Bugünkü bu tarihi seçimin sonucunun şimdiden tüm camiamız için hayırlı olmasını diliyor ve yolumuzun, yolculuğumuzun her daim açık olmasını canıgönülden diliyorum.
 
Bizlere ulaşan Seçim Divan kurulu Başkan ve üyeleri için önerilen bir listeyi paylaşmak istiyorum. Ama bu listenin çok da önemli ve özel bir tarafı var. Bu özelliği ayrıca paylaşmak isterim. Bu listeyi çok değeri 4 YDK Başkan adayımızın tamamen bir ittifak içerisinde ve ortak imzaları ile seçmiş olduklarını özellikle belirtmek istiyorum.”

Basın Fotoğrafları