TOKYO OLİMPİYATLARI

Tokyo’da göğsümüzü kabartan sporcularımız yurda döndü

07 Ağustos 2021 Cumartesi 09:36

Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil eden milli yelkencilerimiz Ateş- Deniz Çınar, Alican Kaynar ve milli boksörümüz Esra Yıldız yurda döndüler.

Olimpiyatlarda ülkemizi Finn sınıfında temsil eden ve Olimpiyat kariyerinde ilk kez madalya turunda yarışıp 21 yıl sonra bu branştaki en büyük başarıyı tekrarlayarak Olimpiyatlarda sekizinci olan Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemizin sporcusu Alican Kaynar ile yelkende 470 sınıfında ülkemizi temsil eden ve Olimpiyatlarda ilk kez madalya turunda yarışma başarısı göstererek olimpiyat 10.’su olan Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemizin sporcuları Deniz-Ateş Çınar ve Olimpiyatlarda kadınlar 60 kiloda çeyrek finale kadar yükselen milli boksörümüz Esra Yıldız, yurda döndü.

Elde ettikleri tarihi başarılarla göğsümüzü kabartan milli yelkencilerimize ve boksörümüze, havalimanında sürpriz bir karşılama düzenlendi.

Kafilemizi, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Selma Altay Rodopman ve Nüket Küçükel Ezberci karşıladılar.

Yöneticilerimizin eşliğinde havaalana gelen yelken şubemizin antrenör ve sporcuları da olimpik sporcularımızı Fenerbahçe bayraklarıyla karşıladı.

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu da kafilede yer alan sporculara çiçek takdim etti. 

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları