TOKYO OLİMPİYATLARI

Olimpiyat ikincisi milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu’ndan açıklamalar

07 Ağustos 2021 Cumartesi 09:59

Olimpiyat ikincisi olarak Türk sporunda adını altın harflerle yazdıran Fenerbahçeli milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, madalya seremonisinin ardından açıklamalarda bulundu.

TRT Spor Yıldız'a yaptığı açıklamada bir ilki başarmış olmanın önemine değinen Olimpiyat ikincisi milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, “İlk olduğumuz için bu çok önemli bir başarı çünkü bizden sonra gelecek herkesin aslında yolunu açtık. Madalyanın renginin altın olmasını çok istiyordum. Hayırlısı buymuş, nasipte bu varmış. 2024 Paris için çalışmaya devam edeceğiz. Öncelikle Türkiye’de destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü ülkece zor günler geçiriyoruz. Buna rağmen çok fazla destek mesajı aldık. Çok mutluyum ama çok da hüzünlüyüm. Çok söyleyecek bir şey de yok aslında.” dedi.

Olimpik boksörümüz sözlerini şu şekilde noktaladı:

Bir sonraki madalyanın altın olmasını çok istiyorum. Ona göre de çalışmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 1 aydır buradayız. Oldukça zor bir dönem geçirdik diyebilirim. Psikolojik olarak oldukça yorulduk. Artık evimize gidip dinlenmek istiyoruz. Herkese teşekkürler.