KULÜP

Taraftarımızın attıkları adımlar Help Steps’le Kulübümüze bağış oluyor

20 Ocak 2021 Çarşamba 12:24

Kulübümüz, adımları bağışa çeviren sağlık uygulaması Help Steps ile iş birliği anlaşması imzaladı. Taraftarlarımız, yürüyerek adımlarıyla kulüplerine bağışta bulunabiliyor. Kısa sürede yoğun ilgi gösterilen uygulamada 85 bin Fenerbahçe taraftarı, 9,6 milyar adım attı.

Anlaşmaya ilişkin imza törenine Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş ve Help Steps Kurucusu ve Proje Yöneticisi Gözde Venedik katıldı. İmza töreni öncesinde de Mustafa Kemal Danabaş ve Gözde Venedik, stadımızın içinde yürüyerek Help Steps'le adımlarını saydılar. 

Törende konuşan Yöneticimiz Danabaş şunları söyledi:
 
“Ekranları başında bizleri izleyen tüm taraftarlarımıza, Fenerbahçe’nin enerjisini, heyecanını ve pozitif ruh halini hisseden ve paylaşan tüm Fenerbahçelilere, camiamızın tüm değerli üyelerine, merhaba diyorum, saygılar sunuyorum. Bugün, FB TV ekranlarında, Help Steps Kurucusu ve Proje Yöneticisi Sayın Gözde Venedik ile birlikte sizlerle bir aradayız.

Geçtiğimiz eylül ayında, hem sağlığınız hem de kulübümüze destek olmak için 'Help Steps’i akıllı telefonlarınıza indirin, harekete geçin' diyerek duyurduğumuz iş birliğimizi resmen tanıtmak için buradayız. Bu toplantıdan önce mabedimizin içinde Gözde Hanım'la birkaç tur atıp, Help Steps’te adımlarımızı artırıp, tamamen bu iş birliğinin konseptine uygun şekilde bir enerjiyle buraya geldik.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak göreve geldiğimizden beri Sayın Başkanımız Ali Koç’un vizyonu doğrultusunda dijital dünyanın tüm imkânlarından faydalanmak üzere bir takım projelere imza attık. Eylül ayından beri de Help Steps ile birlikte çalışıyoruz, iş birliği içerisindeyiz.

Help Steps, insanların günlük hayatta attıkları her adımın, dijital ortamda belirledikleri bir markaya ekonomik katma değer yaratmasını sağlayan bir dijital uygulamadır.

Bu uygulamayı akıllı telefonlarımıza indirdikten sonra gün içinde atılan tüm adımlar uygulama sayesinde telefonumuza kaydoluyor ve gün sonunda da bu adımları dönüştürerek, belirlediğimiz kuruma bağışlayabiliyoruz.
 
Biz Fenerbahçeliler için hayatın günlük akışında atılan adımların, aynı zamanda Fenerbahçe’yi ekonomik anlamda ilerletecek adımlar olması için, Help Steps uygulaması üzerinden dönüştürme işlemini yapmak çok büyük önem arz ediyor. Tüm taraftarlarımızdan da biz bu adımları atmalarını, enerjik olmalarını ve gün sonunda atılan adımları Fenerbahçe’ye bağışlamalarını talep ediyoruz.
 
Biz biliyoruz ki, Fenerbahçe taraftarı her zaman kulübünün yanındadır, her ortamda, her şart altında Fenerbahçe’ye destek olmaktadır. Bu bağlamda da Fenerbahçe’ye destek olacaklarına canı gönülden inanıyoruz ve bu konuda eminiz. Eylül ayında Help Steps ile iş birliğine giriştiğimiz günden beri  85 bin 400 taraftarımız uygulamayı indirdi ve Fenerbahçe’ye gelir yarattı. Ancak Fenerbahçe için hedef bu rakamın yüzbinleri aşması, milyonlara ulaşmasıdır.
 
Eylül ayından itibaren bugüne dek 9.6 milyar adım Fenerbahçe'ye bağışlanmış, önümüzdeki 39 gün içinde 20 milyar adıma ulaşmayı hedefliyoruz.  Bu hedef için taraftarlarımızı Help Steps’i indirmeye, harekete geçmeyen tüm taraftarlarımızı Help Steps ile her günün akşamında adımlarını Fenerbahçe'ye bağışlamaya davet ediyoruz. 

Bu hedefe de en kısa sürede ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu hedeflere ulaştıktan sonra bizleri bekleyen sürprizleri de hep beraber göreceğiz. Eminim ki bugünden sonra rekorlar bizi bekliyor. Help Steps ailesi buna hazır olmalı, bu rekorlara hazır olmalı. Çünkü Fenerbahçe taraftarı rekorları belirleyen taraftardır.
 
Şimdiden dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından bu adımımızı destekleyen tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu konuda da desteklerini esirgemeyeceklerine eminiz. Bu yıl her branşta Fenerbahçe’yi durdurmak nasıl mümkün değilse Fenerbahçe taraftarlarını durdurmak da mümkün değil. Tüm enerjimizle bu güzel sinerjinin bir parçası olmalıyız.
 
Ben her gün minimum 2 saat spor yapan bir Fenerbahçeli olarak insanları hareketli olmaya teşvik eden iş ortağımız Help Steps ile yaptığımız bu iş birliğinin her iki markaya da şans getirmesini diliyorum."
 
 9,6 milyar adım

Help Steps Proje Yürütücüsü Gözde Venedik ise Fenerbahçe Spor Kulübü’nün de Help Steps’te yer almasından memnuniyet duyduklarını belirterek şöyle konuştu: “Fenerbahçe ile imzaladığımız adımları desteğe dönüştüren iş birliği kısa sürede büyük ilgi gördü. 85 bin taraftar attığı 9,6 milyar adımı kulüplerine bağışladı. Gelecekte de taraftarların desteğinin artarak devam etmesini bekliyoruz. Fenerbahçe taraftarları daha sağlıklı yaşarken kulüpleri de gelirlerini artırabilecek. 1 adımın bile çok önemli olduğunu biliyor ve herkesi takımlarını destek olmaya davet ediyoruz.”

Help Steps nasıl kullanılıyor?
Kısa sürede büyük ilgi gören ve 160 ülkede 800 bin kullanıcıya ulaşan Help Steps, ücretsiz uygulamayı indiren kullanıcıların adımlarını sayıyor. Help Steps uygulamasında biriken bu adımlar akşam saat 24:00 olmadan kısa bir reklam izlenerek HS puanına çevriliyor. Taraftarlarımız, bu puanları kulübümüze bağışlayabiliyor.
 
Fotoğraflar: Burak Saltık
 

Basın Fotoğrafları