FUTBOL

Fenerbahçemiz The Land Of Legends Cup turnuvasını kazandı

05 Eylül 2020 Cumartesi 22:51

Fenerbahçemiz, yeni sezon hazırlıkları kapsamında katıldığı The Land Of Legends Cup’ın final maçında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor’u 1-0 mağlup ederek turnuvanın kazananı oldu. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmanın tek golünü 67. dakikada Caner Erkin kaydetti.
 
Yeni transferlerimiz Enner Valencia ile Mauricio Lemos da Fenerbahçe formasıyla ilk maçına çıktı. Ayrıca Caner Erkin, maçın oyuncusu seçildi.
 
Futbol A Takımımız; yeni sezon hazırlıkları kapsamında Beşiktaş ve Fraport-TAV Antalyaspor’un da mücadele ettiği The Land Of Legends Cup'taki ilk maçında Antalyaspor ile karşılaşmış ve mücadeleyi 4-0 kazanarak finale yükselmişti. Turnuvanın üçüncülük maçında ise Beşiktaş ile Fraport-TAV Antalyaspor karşılaştı, mücadele 3-0 Beşiktaş’ın galibiyetiyle tamamlandı.

Maçtan dakikalar:

2.dakikada Demir Grup Sivasspor atağında sağ kanattan gelen Erdoğan sert ortaladı top kaleci Altay'da kaldı.
 
23.dakikada sağ kanatta Sinan topu taşıdı, pasına Tolga Ciğerci hamle yaptı ancak son anda savunma topu çıkardı. Uygun durumda pozisyon yakalayan Mame Thiam gelişine bekletmeden vurdu fakat şutu auta gitti.
 
34.dakikada sağ kanattan Demir Grup Sivasspor köşe vuruşu kazandı. Ceza sahasına gelen topu savunmamız uzaklaştırdı ve hızlı atağa dönüştü fakat sol kanattan topu taşıyan Sinan pasını Caner'e geçiremeyince atak aut ile sonlandı.
 
42.dakikada ceza sahasına gelen topu göğsüyle kontrol eden Frey savunmaya rağmen dönerek vuruşunu yaptı, kaleci Muammer topu güçlükle uzaklaştırdı.
 
50.dakikada sol kanattan Caner Erkin ceza alanına ortaladı, Frey’in bekletmeden vuruşunda top yandan auta gitti.

67. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına Caner Erkin geçti. Caner’in klas vuruşunda top filelere gitti: 1-0.
 
Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 1-0 galibiyetimizle tamamlandı.

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları