FUTBOL

Fenerbahçe 3-3 Fatih Karagümrük

15 Kasım 2020 Pazar 17:52

Fenerbahçemiz, Süper Lig’e verilen milli arada bugün Fatih Karagümrük ile bir hazırlık maçı yaptı. Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde oynanan mücadele 3-3 eşitlikle tamamlandı.
 
Fenerbahçemizin gollerini 24. dakikada Papiss Cisse, 41. dakikada Serhat Ahmetoğlu ile 45+1. dakikada Kemal Ademi kaydederken; Fatih Karagümrük’ün gollerini ise 9. dakikada Erik Sabo, 80. dakikada Alparslan Erdem ve 82. dakikada Artur Sobiech attı.
 
Karşılaşma Fenerbahçe YouTube Katıl’dan canlı olarak yayınlandı.
 
Teknik Direktörümüz Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçemiz müsabakanın ilk yarısına; Harun Tekin, Serhat Ahmetoğlu, Sadık Çiftpınar, Mauricio Lemos, Mikael Askarov, Luiz Gustavo, Sinan Gümüş, Mert Hakan Yandaş, Diego Perotti, Kemal Ademi, Pappis Cisse 11’iyle başladı.
 
9. dakikada önde baskı yapan Erik Sabo topu filelere gönderdi: 0-1.
 
24. dakikada sol kanatta topla buluşan Kemal Ademi’nin vuruşunda üst direkten dönen topu Papiss Cisse gelişine vurarak tamamladı ve filelerle buluşturdu: 1-1.
 
38. dakikada önde baskı yapan Takımımız Kemal Ademi’yle topu kazandı. Ademi’nin pasıyla savunma arkasına sarkan Perotti ceza yayında vuruşunu yapmak üzereyken savunma araya girdi ve top kornere gitti.
 
42. dakikada Mert Hakan’ın sol kanattan ortasında savunmadan seken topu Serhat Ahmetoğlu gelişine vurarak tamamladı ve skoru 2-1’e getirdi.
 
45+1. dakikada Serhat Ahmetoğlu’nun sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada savunmadan seken topu Kemal Ademi tamamladı ve skoru 3-1 yaptı.
 
60. dakikada Fatih Karagümrük atağında Jimmy Durmaz’la karşı karşıya kalan Harun Tekin topu uzaklaştırdı ancak yüzüne darbe aldı. Elmacık kemiği kırılan Harun Tekin oyundan çıktı ve yerine Oytun Özdoğan dahil oldu.
 
65. dakikada Serhat Ahmetoğlu ile Papiss Cisse oyundan çıktı, Uğur Kaan Yıldız ile Mame Thiam oyuna dahil oldu. 70. dakikada Mert Hakan Yandaş’ın yerine Eyüp Akcan, 75. dakikada da Mikael Askarov’un yerine de Gürkan Başkan oyuna dahil oldu.
 
80. dakikada Fatih Karagümrük atağında şansını ceza sahası dışından deneyen Alparslan Erdem topu ağlara gönderdi: 3-2.
 
82. dakikada Fatih Karagümrük atağında ceza sahası içinde boş kalan Artur Sobiech topu filelere gönderdi: 3-3.
 
Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 3-3 eşitlikle tamamlandı.

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları