FUTBOL

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Geçici Teknik Sorumlusu Serhat Deniz ile futbolcularımız, 18-0’lık galibiyeti değerlendirdi

28 Ocak 2023 Cumartesi 16:49

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın Geçici Teknik Sorumlusu Serhat Deniz ile oyuncularımız Busem Şeker ve Setenay Sırım, Kireçburnu’nu 18-0 mağlup ettiğimiz Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu 14. hafta mücadelesinin ardından Fenerbahçe TV’ye açıklamalar yaptı.
 
Geçici Teknik Sorumlumuz Serhat Deniz karşılaşmayı, “Tüm oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim. Bizim açımızdan güzel bir oyun ve iyi bir skor oldu. Tabii bu maçlar bizim için ölçü değil. Hedeflerimiz ve çalışmalarımız play-off’lara yönelik. Play-off’larda da iyi bir Fenerbahçe izleteceğiz.” sözleriyle değerlendirdi.
 
Kireçburnu karşısında kaydettiği 6 gol ve 5 asistle yıldızlaşan Busem Şeker, “Takımımı tebrik ediyorum. Farklı skordan dolayı mutluyuz. Bu skor iyi geldi, 3 puandan dolayı mutluyuz.” dedi.
 
Rakip karşısında 3 gol kaydeden Setenay Sırım ise, “Gol sayısından ziyade iyi oynadığımız için mutluyuz. Bundan sonra yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Oyundan ve skordan dolayı mutluyuz.” şeklinde konuştu.