DERNEKLERİMİZ

Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği’nin düzenlediği 10. Yıl yemeğine yöneticilerimiz de katıldı

10 Mart 2024 Pazar 14:14

Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği’nin kuruluşunun 10. yılını kutladığı geceye katıldı.

Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Tahsin Beyzadeoğlu’nun ev sahipliğinde Ataşehir Dudu Restoran’da düzenlenen organizasyona Yönetim Kurulu Üyelerimiz Fethi Pekin ve Selahattin Baki, eski basketbolcumuz Birsel Vardarlı Demirmen ile dernek yönetim kurulu, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Geceyi Fenerbahçe Televizyonu'na değerlendiren Fenerbahçeli Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Tahsin Beyzadeoğlu, “Bugün aslında sadece derneğimizin 10. yılını kutlamıyoruz. Derneğimiz eski ve köklü olmaya başlayan derneklerimizden bir tanesi. Ancak biz aynı zamanda sağlık çalışanları olarak bugün 14 Mart Tıp Bayramı’nı ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de kutlamak istedik. Bu süreçte dernek olarak biz üye sayımızı 400 civarına çıkardık ki bunların yaklaşık %80’i kongre üyesi olan üyelerden oluşuyor. Kuvvetli bir yönetim kurulu, kuvvetli üye grubumuzla Fenerbahçe’nin menfaatleri doğrultusunda hizmete devam ediyoruz. Biz, Türkiye’de sağlık çalışanları dediğimiz tüm doktor, fizyoterapist, hemşire, diş hekimi, eczacı, psikolog… yani herkesi temsil ediyoruz ve Fenerbahçe’ye akredite olmuş derneklerden birisiyiz. Bunun için de kulübümüze minnettarız. Bugün burada 10. yılımızı ve inşallah çok yakın gelecekteki bir veya birden fazla şampiyonluğumuzu kutlamak için bir araya geldik. Çok mutluyuz. Ayrıca programımıza katılamasa da Başkanımız Ali Koç’a çok teşekkür ederiz. Yönetim Kurulu Üyelerimiz Fethi Bey ve Selahattin Bey bizimle burada Yönetim Kurulumuzu temsilen. Gelecekteki projelerimizi konuşacağız. Fenerbahçe için daha nasıl faydalı olabiliriz, bunları tartışacağız. Sözlerime son verirken derneğimize nice 10 yıllar diliyor, üye sayısının daha da artmasını temenni ediyorum. Allah Fenerbahçe’ye zeval vermesin.” dedi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Fethi Pekin ise, “Bu geceye katılmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Aynı zamanda bildiğiniz üzere önümüzdeki hafta Tıp Bayramı ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı şimdiden kutlarım. Bu gecede Yönetim Kurulumuzu temsilen ben ve Selahattin Bey buradayız. Buradan dernek başkanına, yönetim kurulu üyelerine ve tüm dernek üyelerine teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki sağlık, spor için son derece önemli bir bilim dalı. Bu kadar değerli Fenerbahçeli sağlık çalışanının hem kongre üyemiz olmasından hem de bize destek vermesinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Bir de Fenerbahçemizin her kulvardaki başarılarına değinmek istiyorum. Artık tüm branşlarda sezonun sonuna yaklaşmaya başladık. Hepsinde ipi göğüslemek üzere başarıdan başarıya gidiyoruz. İnşallah sonunda da her branşta istediğimiz şampiyonlukları göğüsleriz diye ümit ediyorum.” diye konuştu. 

Basın Fotoğrafları