BASKETBOL

Başantrenörümüz Victor Lapena ve oyuncularımızdan Final Four değerlendirmesi

10 Mart 2022 Perşembe 21:30

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Victor Lapena ile oyuncuları Amanda Zahui ve Elizabeth Williams, TTT Riga’yı 88-65 mağlup ederek adımızı Kaıdnlar EuroLeague’de Final Four’a yazdırdığımız maçın ardından açıklamalar yaptı.
 
Başantrenörümüz Victor Lapena, “Şimdilik Final Four’u düşünmüyorum. Öncelikle bugün bu zaferin keyfini çıkaracağız. Ondan sonra da yarından itibaren Türkiye Kupası’nı ve ondan önceki lig maçlarını düşüneceğim. Final Four zamanı geldiğinde Final Four’a odaklanacağım. Ama şimdilik önümüzde lig maçları ve Türkiye Kupası var.” dedi.
 
Rakip potaya bıraktığı 22 sayıyla maçın skoreri olan Amanda Zahui, “Bugün ve dünkü idmanlarda daha da üstüne koyarak, bazı detayların üstüne giderek çalıştık. Bu galibiyetin Final Four getireceğini biliyorduk. İyi bir performans sergiledik.” diye konuştu.
 
12 sayıyla oynayan Elizabeth Williams ise, “Bu benim ilk Final Four’um. İlk tecrübem için çok önemliydi. Elimden geleni yaptım. Bu galibiyet için çok çalıştık.” ifadelerini kullandı.