BASKETBOL

Başantrenörümüz Dimitris Itoudis ve oyuncumuz İsmet Akpınar, Beşiktaş EmlakJet galibiyetini değerlendirdi

29 Kasım 2022 Salı 22:39

Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, Fenerbahçe Beko’nun ligin altıncı hafta erteleme maçında Beşiktaş’ı 81-72 mağlup ettiği mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Oyuncularımızın ortaya koyduğu performanstan dolayı alkışı hak ettiğini dile getiren Başantrenörümüz Dimitris Itoudis, “Bu süreçte oynadığımız dört derbi oldu diyebilirim. Monaco, Milano, Galatasaray ve Beşiktaş, 4 farklı otel, 4 deplasman.. Oyuncularım gerçek anlamda çok büyük alkışı hak ediyor. Ne kadar bağlı olduklarını gösterdiler. Kadromuzun da ne kadar derin olduğunu görmüş olduk. Oyuncularımı tebrik ederim. Bazı hatalarımız, basit top kayıplarımız oldu. Bunların hepsi yorgunluktan. Ama diğer yandan İsmet’i tebrik ediyorum. Wilbekin’in rolünü üstlenmiş oldu. Bu gerçekten kolay bir şey değil. Rolü eline aldı ve çok güzel oynadı. Ki Beşiktaş çok atletik bir takım. İyi çalışan güzel bir takım, onları da tebrik ediyorum. Oyuncularımın duruşundan ve yaklaşımından dolayı çok mutluyum. Eksiğiz ama sezon başında verdiğimiz söze devam ediyoruz. Her zaman kendimiz için, bu kulüp için ve taraftarımız için savaşmaya devam edeceğiz.” dedi.

İsmet Akpınar: Hem benim için hem de takım için çok iyi bir maç oldu

İsmet Akpınar ise, “Takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Topu çok iyi paylaştık. Bana uygun şutlar geldi ve ben de değerlendirdim. Şu anda çok mutluyum. Maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştım. Her zaman olduğu gibi bugün de elimden geleni yaptım. Bugün bana takım arkadaşlarım yardım etti ve hem benim için hem de takım için çok iyi bir maç oldu.” diye konuştu.