BASKETBOL

Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Beko’nun bayrakları, 1915 Çanakkale ve Osmangazi Köprülerine asıldı

12 Haziran 2025 Perşembe 17:52

Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın dev bayrakları 1915 Çanakkale ve Osmangazi Köprülerinde dalgalanmaya başladı.
 
EuroLeague’de ikinci kez şampiyonluğa ulaşarak tarihi bir başarıya imza atan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın bayraklarının ilki 1915 Çanakkale Köprüsüne asıldı. Avrupa’nın en büyüğü olan Fenerbahçemizin bayrağı Çanakkale Boğazında dalgalanmaya başladı.
 
Bayraklarımızın ikincisi ise Osmangazi Köprüsüne asıldı.
 
Takımlarımızın şampiyonlukları sonrası İstanbul Boğazında bulunan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsüne asılan bayrağımız, 1915 Çanakkale ve Osmangazi Köprülerinde ilk kez dalgalanmış oldu.
 
Türk basketbolunun lokomotifi olan Fenerbahçe Beko, Türkiye Kupasının da sahibi olduğu bu sezonda Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde de adını finale yazdırma başarısı gösterdi.

Basın Fotoğrafları