BASKETBOL

Yardımcı Antrenörümüz Radovan Trifunovic: Oyuncularımız inanılmaz mücadele etti

06 Şubat 2021 Cumartesi 00:00

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Yardımcı Antrenörü Radovan Trifunovic, Zenit karşısında alınan galibiyette oyuncularımızın ortaya koyduğu mücadeleden söz etti.

Maçın ardından FBTV’ye yaptığı açıklamada oyuncularımızın performansına vurgu yapan Yardımcı Antrenörümüz Radovan Trifunovic, “Çok zor bir mücadeleydi. Çünkü Zenit çok güçlü bir takım ve bunu da gösteriyorlar. Üstümüzde yer alan bir takımı yenmek bizim için çok iyi. Maç çok güzel gözükmese de yine de kazanmayı bir şekilde başardık ve bütün kredi oyunculara gidiyor. Gerçek anlamda inanılmaz mücadele ettiler.” dedi.

Takımımızın, Avrupa Ligi’ndeki istikrarlı gidişatı hakkında da kısa bir değerlendirmede bulunan Radovan Trifunovic, “Her açıdan çok yeni bir takım. Eski takımla çok ilgisi olmayan bir takım. Fazlaca değişiklikler oldu. Her şeyin oturması için mutlaka bir zaman gerekiyor. Bizim doğru yolu bulduğumuza inanıyorum ve ümit de ediyorum. Tabii ki inişler çıkışlar olacak, her zaman aynı düzeyde gitmeyebiliriz ama bu şekilde devam etmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.