BASKETBOL

Şehmus Hazer: Fenerbahçe’nin bir parçası olduğum için çok mutluyum! Her geçen gün daha iyi olacağımıza inanıyorum!

29 Kasım 2021 Pazartesi 17:17

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, 30 Kasım Salı günü 20.15’te Pınar Karşıyaka ve 2 Aralık Perşembe günü 20.45’te AS Monaco ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacağı maçların hazırlıklarını sürdürürken, FIBA 2023 Dünya Kupası eleme maçları dolayısıyla Milli Takımda bulunan ve takıma bugün dahil olan Fenerbahçe Beko’nun genç ve başarılı oyuncusu Şehmus Hazer, mücadeleler öncesinde resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Başarılı oyuncumuz, “Geçtiğimiz hafta oynadığımız Anadolu Efes karşılaşmasında Milli Takımımızda yer almam nedeniyle forma giyemedim. Büyük bölümünü önde götürdüğümüz bir karşılaşmada ne yazık ki istediğimiz sonucu alamadık. Bu sezon EuroLeague’de bunun gibi şanssız olduğumuz, birkaç topla kaybettiğimiz birçok maç yaşadık maalesef. Ligimizde ise daha iyi durumdayız. Biz, tüm kulvarlarda hedeflerimize ulaşmayı çok istiyoruz. Bunun için takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Taraftarlarımızın bizden neler beklediğini biliyoruz. Onlara her maçta yanımızda oldukları için çok teşekkür ederiz. Özellikle zor zamanlarda onların destekleri bizim için daha da önemli oluyor. Onların sevgisini ve bize inancını hissetmek takım olarak bizi yukarı çekiyor. EuroLeague’de istediğimiz yerlere onların desteğiyle birlikte geleceğiz. Yönetimimiz de bu süreçte hep bizimle ve bize destek oluyor. Ben, bu hafta içerisinde oynayacağımız maçlarda alacağımız galibiyetlerle hem EuroLeague’de çıkışımızı başlatacağımıza hem de BSL’de yerimizi sağlamlaştıracağımıza inanıyorum. Hem Pınar Karşıyaka hem de Monaco oldukça iyi takımlar. Her iki kulvarda da kolay maçlar olmayacak ama biz, özellikle evimizde oynayacak olmanın avantajını kullanacağız. Taraftarlarımızın enerjisini, desteğini hissetmek bizim için en büyük artı oluyor ve bu süreçte de yine aynısını yaparak yanımızda olacaklarından eminim.” ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncumuz ayrıca; “Fenerbahçe’ye gelmeyi, bu forma için mücadele etmeyi çok istedim. Sonunda amacıma ulaştım. İyi ki buradayım. Bu kulübün bir parçası olmak, bu formayı taşımak, bu camia için savaşmak çok özel bir şey. Ben inanıyorum, her geçen gün daha iyi olacağız. Her maç üzerine koyarak devam edeceğiz. Zaman zaman sporda bazı şeyler üst üste gelir ve enerjiniz düşer. Ancak bizim enerjimiz taraftarımızın desteği ile yükselecek.” dedi.