BASKETBOL

Euroleague Devotion Pazarlama Ödülleri 2020’de finale yükseldik

19 Haziran 2020 Cuma 20:15

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Euroleague Devotion Pazarlama Ödülleri 2020’de finale yükseldi.
 
Ekibimiz, EuroLeague ve Eurocup organizasyonlarındaki toplam 42 takım arasında yapılan değerlendirmeler sonucunda finale kalarak önemli bir başarıya imza attı.
 
Euroleague Devotion Pazarlama Ödülleri’nde finale yükselen takımlar şu şekilde:
 
Fenerbahçe Beko
Alba Berlin
Anadolu Efes
CSKA Moskova
Kızılyıldız
Valencia
Zalgiris
 
Takımımız, Covid-19 salgınıyla nedeniyle yarıda kalan 2019-2020 sezonunda, taraftarlarımızın Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yaşadıkları maç günü deneyimini iyileştirebilmek adına birçok yeniliğe imza attı. Taraftarlarımız, 17 Ekim 2019 tarihinde evimizde oynanan Kirolbet Baskonia maçından itibaren “Beko ile şampiyonlar gibi poz ver” ekranlarıyla tanıştı. Türkiye’de ilk kez Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nun ev sahipliği yaptığı bu ekranlar aracılığıyla taraftarlarımız, sezon öncesinde yapılan özel çekimler ile hazırlanan içeriklerle oyuncularımız ile hatıra fotoğrafı elde etme şansına ulaştı. Aynı zamanda taraftarlarımız, “Beko Lounge” alanında kurgulanan “Beko fan zone” bölümünde farklı yarışmalara katıldı ve bunun sonucunda, devre arasında saha içerisinde düzenlenen yarışmalarda yer alma şansı elde etti. Beko “şampiyonlar gibi beslen” parkuru ve Vitaminist devre arası yarışmaları da salonumuza renk kattı. Aynı zamanda takımımız, Instagram üzerindeki Beko AR filtreleriyle de dijital ortamdaki taraftar etkileşimini arttırdı.
 
Pazarlama faaliyetleri alanında Avrupa’nın en iyi erkek basketbol takımlarının ödüllendirildiği organizasyonda altın, gümüş ve bronz ödül kazanan takımlar, Euroleague tarafından Temmuz ayı içerisinde açıklanacak.