BASKETBOL

Zeljko Obradovic ile Nikola Kalinic, Tofaş maçını değerlendirdi

06 Haziran 2019 Perşembe 21:22

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic ile başarılı oyuncusu Nikola Kalinic, Tofaş’ı 76-71 mağlup ederek finale yükseldiğimiz yarı final serisi üçüncü maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.
 
Zeljko Obradovic, “Tofaş’ı tebrik ediyorum, tekrar çok güzel bir sezon geçirdiler. İlk maç hariç bu seride de sonuna kadar savaştılar. Bugün de maçı ne kadar domine etsek de geri dönmenin bir yolunu buldular. Takımımı bir kez daha finallere kaldığı için tebrik ediyorum. Çok zor koşullar altında bunu başardık, 4 sakat oyuncumuz var ve günlerdir birlikte takım antrenmanı yapılamıyor. Bu beni çok gururlandırıyor çünkü normal olmayan koşullarda oyuncular çok güzel çalışıyor. Bugün de tüm play-off maçlarında olduğu gibi çok inişler ve çıkışlar oldu. Oyuncular enerjiyle oynuyorlar ama 40 dakika boyunca konsantre olmanız gerekiyor ve bu kolay olmuyor. Çok güzel basketbol atmosferi yarattıkları için hem Tofaş hem de Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Nikola Kalinic: Birlikte güzel bir seri geçirdik
 
Nikola Kalinic ise, “Beklediğimiz gibi zordu. Çok yetenekli oyunculara ve çok iyi bir antrenöre sahip bir takım. Genel olarak iyi oynadık, sadece son çeyrekte biraz kötüydük. Bunun nedenini bilmiyorum. Birlikte güzel bir seri geçirdik. Önümüzde Anadolu Efes serisi var. Artık buna hazırlanıyoruz. Son karşılaşma güzel olmamıştı. Umarım bundan ders çıkarıp finalde güzel bir seri yakalayacağız.” ifadelerine değindi.