BASKETBOL

Ahmet Düverioğlu’nun maç sonu açıklamaları

15 Haziran 2019 Cumartesi 20:46

Anadolu Efes maçında ürettiği 12 sayıyla takımımıza katkı sağlayan Ahmet Düverioğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlk olarak maçı değerlendiren Ahmet, “Bugün zor bir mücadele olacağını biliyorduk. Bu maçın kolay geçmeyeceğini de biliyorduk. Sonuçta onlar seride 2-1 öndeydiler. Bu maç bizim için çok önemliydi. Sonuçta sahamızdaki ikinci maçtı ve ilkini kaybetmiştik. Takımın eline sağlık. Herkes iyi mücadele etti. Elinden geleni yaptı. Herkes sonuna kadar savaştı. Maç başa baş gitti. Bazen onlar bazen de biz öne geçtik. Herkes bu maçı istiyordu. İnanılmaz bir atmosfer vardır. Destekleri de bize inanılmaz bir motivasyon verdi. Kazanmamızı sağladı.” şeklinde konuştu.

Kendi performansı hakkında sorulan soruya ise Ahmet Düverioğlu, “Özellikle ikinci maçta çok oynayamadım. Faul sıkıntısı vardı. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Aldığım süreyi değerlendirmeye çalışıyorum. Tabii ki bazen istediğimiz gibi olmuyor. Farkındayız. Bugün daha motivasyonlu ve hırslı sahaya çıkmıştık. Takımla da aramızda konuştuk. Çünkü bu maçın önemini biliyorduk. Şimdi önümüzdeki maçların önemini de biliyoruz. Artık geri dönüşü yok. Her maçı iyi ve konsantreli bir şekilde geçirmek istiyoruz.” diye cevap verdi.