BASKETBOL

Fenerbahçe Beko 84-67 Gaziantep Basketbol

09 Nisan 2019 Salı 20:43

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 19. hafta erteleme maçında Gaziantep Basketbol’u konuk etti. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan maçı 84-67 kazanan Fenerbahçe Beko ligdeki 20. galibiyetine imza attı.

Fenerbahçe Beko'da Ali Muhammed ve Nikola Kalinic 21'er sayı kaydetti. Kostas Sloukas ve Nicolo Melli de 10'ar sayı üretti.

Takımımız, bu sonuçla Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde iç sahada oynadığı galibiyet serisini de 72 maça yükseltmiş oldu.

Fenerbahçe Beko karşılaşmaya; Sinan, Melih, Gudurıc, Melli, Ahmet beşiyle başladı. Pota altından basketler bulan ekibimiz beşinci dakikayı 9-5 önde geçti, ilk çeyreği de 21-13 önde tamamladı. 

Takımımız ikinci periyodun başında rakibin dış atışlarına engel olamadı ve hücumda istediği performansı sergileyemedi. Ali Muhammed'in üçlükleriyle oyunu yeniden lehine çeviren Takımımız devreyi 41-37 önde bitirdi. 

Ali Muhammed skorer oyununu üçüncü çeyreğe de taşıdı. Ahmet ve Melli'nin basketleriyle üstünlüğünü koruyan sarı lacivertliler son periyoda 59-52 üstün girdi.

Gaziantep Basketbol son çeyreğe 7-0'lık seriyle başlayınca skor 59'da eşitlendi. Savunmasını sertleştiren takımımız 12-0'lık seriyle rakibin direncini kırdı ve mücadeleden 84-67 galip ayrıldı.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları