BASKETBOL ALTYAPI

Fenerbahçe Koleji Safiport, misli.com Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselmeyi garantiledi

29 Nisan 2022 Cuma 16:59

Fenerbahçe Koleji Safiport, Kastamonu Yurdum’u 74-60 mağlup ederek TB2L’de adını finale yazdırdı ve misli.com Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselmeyi garantiledi.
 
Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sertaç Komsuoğlu ve İlker Dinçay’la, Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Genel Menajer Yardımcısı Derya Yannier, Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic, kaptanımız Melih Mahmutoğlu ve oyuncumuz İsmet Akpınar da izledi.
 
TB2L Finallerinde A Grubunu lider bitiren Fenerbahçe Koleji Safiport, yarı finalde Kastamonu Yurdum ile karşılaştı. İlk yarısı 30-30 eşitlikle tamamlanan mücadeleyi 74-60 kazanan Takımımız, adını finale yazdırarak TBL’ye yükselmeyi garantiledi.
 
Yarı finalin diğer eşleşmesinde ise ABB Egospor'u mağlup eden Çağdaş Bodrum Spor, Fenerbahçe Safiport'un final maçındaki rakibi oldu. Final maçı 30 Nisan Cumartesi günü oynanacak.
 
Çeyrek Skorları:

1.Çeyrek: 14-18
2.Çeyrek: 16-12
3.Çeyrek: 14-18
4.Çeyrek: 30-12
 
Fenerbahçe Safiport’ta 15’er sayı kaydeden İsmet Baran Avşar ile Ahmet Safa Yılmaz, maçın skoreri oldular. Barış Yeniay 13, Cengizhan İvedi 10, Berkay Yılmaz 8, Bertan Baştan 6, İsmail Karabilen 4, Ekrem Sancaklı da 3 sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.

Basın Fotoğrafları