KULÜP

Fenerbahçe Üniversitesi Hatay ve Gaziantep’te tanıtıldı

23 Temmuz 2019 Salı 20:04

Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu üniversitemizin bölümlerinin tanıtımı için Gaziantep ve Hatay’da öğrenci organizasyonlarıyla bir araya geldi. Rektörümüz, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Gaziantep Valisi Davut Gül’ü de ziyaret etti. 

Program kapsamında ekim ayında ilk öğrencileri ile eğitim-öğretime başlayacak olan Fenerbahçe Üniversitesi ve üniversitemizin akademik kadrosu üniversite adayı öğrencilere tanıtıldı.

Bünyesinde Spor Bilimleri (Antrenörlük Bölümü),  Sağlık Bilimleri (Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik Bölümleri), Mühendislik ve Mimarlık (Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri), İletişim (Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo, Televizyon ve Sinema, Yeni Medya Bölümleri ) ve İktisadi ve İdari Bilimler (Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Finans Bölümleri) Fakülteleri bulunan üniversitemizle ilgili Rektörümüz Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu’nun gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantıları oldukça verimli geçerken, üniversitenin yüksek burs oranları, dijital dönüşüm felsefesi, akademik alt yapı imkanları ile sosyal yaşam olanakları hakkında ayrıca bilgi paylaşımı yapıldı. 

Ziyaretlerde üniversitemizin bölgelerinde eğitim elçisi olan Fenerbahçe şube, dernek ve temsilcileri Ömer Yalım, Süleyman Çolakoğlu, Cengiz Erarslan, Mustafa Civelek, Süleyman Uçar, Mehmet Kıvrak, Cem Mertayak, Sinan Camcıoğlu, Nurettin Ay, Zerekhan Fazlı, Özgür Muşlu, Cevdet Güllü ile Barış Demir de Fenerbahçe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu’ya eşlik ettiler.

Haberin diğer fotoğrafları

/