FB DOĞUŞ YELKEN

Yelkende bir ilk: RYA Powerboat Level 2 kursu Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemizde yapıldı

11 Nisan 2023 Salı 16:54

‘Royal Yachting Association’ tarafından Eğitim ve Antrenman Merkezi olarak tanınan Fenerbahçe Doğuş Yelken, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. İstanbul’da bir ilk olarak RYA Eğitim Merkezi haline gelen kulübümüzde RYA Powerboat Level 2 kursu kendi eğitmen ve antrenörlerimizle tamamlandı.
 
Başarılı yelkenciler yetiştirme hedefimiz doğrultusunda, antrenörlerimizin gelişimlerini önemsiyor ve destekliyoruz. Gerçekleşen kursumuzda 6 antrenörümüz kursu başarıyla tamamladı ve Powerboat Level 2 Sertifikalarını aldı.
 
RYA Powerboat eğitimleri ile katılımcılar, tekne kullanımı, yanaşma ayrılma, dar alanda manevra, yüksek hızda bot kullanımı, demir atma, denize adam düşmesi gibi konularda uygulamalı çalışmalarla deneyim kazanabiliyor. Ayrıca uluslararası geçerliliği olan Powerboat Level 2 Sertifikası elde edebiliyor.
 
RYA eğitimlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için profilimizdeki linki ziyaret edebilir, sailing@fenerbahce.org adresine mail atabilir veya +90 216 542 92 51 no’lu telefon numarasından bizlere ulaşabilirsiniz.

Basın Fotoğrafları