VOLEYBOL

Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt: Şampiyonluk kupasını Cumhuriyetin 100. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanıma atfetmek istiyorum

12 Mayıs 2023 Cuma 17:43

Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, sezona Spor Toto Şampiyonlar Kupası zaferi ile başlayan ve sezonu Misli.com Sultanlar Ligi Şampiyonluğu ile tamamlayan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızla gurur duyduğunu belirtti. Desteklerinden ötürü Başkanımıza ve taraftarlarımıza teşekkür eden Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, “Pazar günü Anneler Günü. Annemin ve tüm annelerin Anneler Günü’nü şimdiden kutluyorum. Aynı zamanda bu kupayı da Cumhuriyetin 100. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanıma atfetmek istiyorum.” dedi.

Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan Güncel programına takımımızla birlikte konuk olan Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, zorlu bir sezonu iki kupayla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

BÖYLE BİR TAKIMIN YÖNETİCİSİ OLMAKTAN DOLAYI ÇOK ŞANSLIYIM

Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt, “Sezonu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda kupa alarak açmak, çok anlamlı ve özeldi. O günden sonra Takım Menajerimiz Pelin Çelik ile ‘özel günler bize yarıyor’ diyerek motive de olduk. Özel günlerde olan maçlarımız da çok güzel galibiyetler aldık. Sezonu da kupayla kapatmak büyük onur ve gurur.  Zor bir sezondu. Ülkemiz deprem faciası yaşadı. Kopma oldu ve konsantre olmakta zorlandık. Zorlu maçlarımız, inişlerimiz ve çıkışlarımız oldu ama sonunda kupayı almayı başarabildik. Takım diri kalmayı başarabildi. Hocamıza ve teknik ekibimize çok teşekkür ediyorum.  Takımımızı çok güzel çalıştırdılar ve hazırladılar. Sağlık ekibimiz her zaman oyuncularımızla beraber… Oyuncularımızla gurur duyuyorum. Hepsi çok kıymetli ve elit oyuncular. Böyle bir takımın yöneticisi olmaktan dolayı çok şanslıyım. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Taraftarımız çok kıymetli. Nereye gidersek, sadece Türkiye sınırları içinde değil,  Avrupa’da ve her yerdeler. En uzak köşesinden en yakın köşesine kadar. Sokaklarda, salonlarda hep bizimleydiler, onlara çok teşekkürler. Herkese teşekkürler. Sponsorlarımıza desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe TV’ye çok teşekkürler. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Özellikle son dönemde bizi manevi olarak çok yukarı çekti. Pazar günü seçim var, ülkemizin geleceği için çok önemli ama aynı zamanda Anneler Günü. Annemin ve tüm annelerin Anneler Günü’nü şimdiden kutluyorum. Aynı zamanda bu kupayı da Cumhuriyetin 100. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanıma atfetmek istiyorum.” dedi.