VOLEYBOL

Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt: Cumhuriyetimizin 100. yılında sezona kupayla başladık ve yine kupayla bitirdik

11 Mayıs 2023 Perşembe 22:25

Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, Fenerbahçe Opet’in şampiyonluğunu şu şekilde değerlendirdi:

“Harika bir galibiyet aldık. Sezona 29 Ekim’deki Şampiyonlar Kupası ile başladık. Cumhuriyetimizin 100. yılında sezona kupayla başladık ve yine kupa ile bitirdik.Takımla gurur duyuyorum. Her bir oyuncumuzla gurur duyuyorum. Her şey üst üste geliyor, inişler çıkışlar oluyor ama moral olarak da fizik olarak da dimdik ayakta durduk. Takımla gurur duyuyorum. İyi başladık, iyi bitirdik. Camiamıza armağan olsun. Teknik ekibimize, oyuncularımıza herkese teşekkürler. Nereye gidersek gidelim bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum."

Simla Türker Bayazıt: Takımla gurur duyuyorum. Cumhuriyetin 100. yılında Cumhuriyetin Feneri, Şampiyon Fenerbahçe

Türkiye Ligi çok zor bir lig, çok üst düzey bir lig. Biz sağlam kalabilmeyi, diri kalabilmeyi başardık. Genç oyuncularımız da çok güçlü ve kuvvetli karakterdeler. Bu bağlamda tecrübeli oyuncularımız, genç oyuncularımız çok güzel bir armoni var, çok güzel dostluk, arkadaşlık, ablalık, kardeşlik var. Bir bütünlük var diyebilirim. Biz de bütün olarak kalabilmeyi başardık. Lig maratonu oldukça uzun ve bu süreçte inişler çıkışlar oluyor. Ben, Başkanımıza da çok teşekkür ederim. Son rauntta bizi ayağa kaldıran Başkanımız oldu. Onun bu serideki manevi katkısı çok müthiş. Ben, çok mutluyum. Cumhuriyetin 100. yılında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Şampiyonlar Kupası’yla sezonu açtık ve Cumhuriyetin 100. yılında yine ligi kupayla bitirdik. Cumhuriyet kadınları, Atatürk kadınları Atatürk çocukları… her zaman söylediğim gibi ben takımımla gurur duyuyorum. Çünkü hiçbir zaman mücadelesinden ödün vermeyen çok kuvvetli karakterler. Milli takımımıza başarılar diliyorum. Türkiye milli takımına ve kendi ülke takımlarına gidecek pek çok oyuncumuz var. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini düşünüyorum. Federasyon Başkanımız gerçekten özverili çalışıyor. ‘Voleybol ülkesiyiz’ dedi ve hakikaten voleybol ülkesi olduk. Gördüğünüz gibi salonlarımız doluyor. Kanarya Adaları’nda dahi taraftarlarımızla karşılaşıyoruz. Oraya gittiğimizde taraftarlarımızla sohbet ettiğimiz zaman, ‘ne kadar zamandır burada oturuyorsunuz’ dedim, ‘Dominik Adaları’ndan geldik’ dedi. Nerede olursak olalım taraftarlarımız hep bizimle, Fenerbahçe sevgisi bambaşka. İyi ki varlar, onlar bizim itici gücümüz. Teknik ekibimiz, sağlık ekibimiz herkese teşekkürler. İki günde bir maç oynamak hiç kolay değil. Gurur duyuyorum. Cumhuriyetin 100. yılında Cumhuriyetin Feneri, Şampiyon Fenerbahçe.”