VOLEYBOL

Şampiyonlar konuştu: Bu şampiyonluk çok değerli

11 Mayıs 2023 Perşembe 23:28

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Misli.com Sultanlar Ligi Final Etabı serisinde Eczacıbaşı Dynavit’e 3-0’lık üstünlük kurduğu ve 6. şampiyonluğunu kazandığı maçın ardından Genel Menajerimiz Pelin Çelik ve oyuncularımız açıklamalarda bulundu.

Genel Menajerimiz Pelin Çelik: Bu takımın bir parçası olmaktan, Fenerbahçeli olmaktan, bu takıma, bu kulübe hizmet etmekten dolayı onur duyuyorum

“Mutlu sonla bittiği için gerçekten çok mutluyuz. Ben 2006’dan beri bu anı yaşamayı bekliyorum. Oyunculuktan beri hasret olduğum bir şampiyonluk. Kızımla birlikte yaşamak nasip oldu. Bu sezonun içinde çok fazla hikâye var, çok fazla düştüğümüz kalktığımız, birlikte üzüldüğümüz, çok şaşırdığımız, çok sevindiğimiz anlar var. Bugün takım muhteşem bir karakter gösterdi. İki gündür hastanede olan oyuncular var: Kaptan, Vargas, Meliha, Arina. Mücadeleyi sonuna bırakmadık. Kenardan gelenlerin inanılmaz bir desteği var. Taraftara söyleyecek hiçbir sözüm yok. Destek veren, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu takımın bir parçası olmaktan, Fenerbahçeli olmaktan, bu takıma, bu kulübe hizmet etmekten dolayı onur duyuyorum. Umarım nice şampiyonluklar kazanırız. İnşallah nice şampiyonluklarda birlikte oluruz.”

Eda Erdem Dündar: Bu şampiyonluk çok çok değerli

“15. sezonum, 6. şampiyonluğumu kazanıyorum. Sahada her zaman %100’ümü vermeye çalıştım. O yüzden çok mutlu ve müsterihim. Takım arkadaşlarıma helal olsun. Bu sezon şöyle bir parantez açmak istiyorum. Bizim takımı en özel kılan şey şuydu; herkes ekstra idman yapmayı istedi, sürekli rakip takımın videolarını izlemek istedi. Biz bu sezon sadece voleybolu konuştuk, hepimizin odak noktası buydu. Birbirini seven ve sayan bir takıma sahibiz. Tüm sezon boyunca özellikle de play-off serisi boyunca sürekli taktik konuştuk, aklımızda sadece voleybol vardı. Bence bu sezonu en özel kılan şey bu. Bu takım çok özel. Arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Taraftar da inanılmazdı.”

“Bu şampiyonluğu çok hak ettik. Vargas iki gündür 38 derece ateşle, sabah akşam serum aldı. Bugün maça iyi başlayamadı ama sonrasında ‘ben oynamak istiyorum’ dedi ve büyük bir karakter koydu. Çok yorucu bir sezon ve final serisiydi. Herkes kazanmak için mücadele etti. Herkes kişisel çıkarlarını bir kenara bıraktı ve takımın başarısı için mücadele etti. Bu şampiyonluk çok çok değerli.”

Gizem Örge: Biz kendimize, bu takıma taraftarımıza bir söz verdik, bu kupa onlara armağan olsun

“Çok gururluyuz. Bugün oynamak çok zordu. Çok zor bir sezon oldu. Ben, bütün takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Son topa kadar mücadele ettik ve kupayı bu harika taraftara getirebildik. 3 Mayıs gibi önemli bir günde başlamıştı play-off serimiz, Atatürk’ün kulübümüzü ziyaret ettiği günde biz kendimize, bu takıma taraftarımıza bir söz verdik. Bu kupa onlara armağan olsun.”

Ana Cristina De Souza: Fenerbahçe formasıyla bu şampiyonluğu elde etmek büyük bir gurur

“Çok mutluyum. Duygularımı anlatacak, açıklayacak kelimeleri bulmakta çok zorlanıyorum. Birçok duyguyu birlikte yaşıyoruz. Bu takım sezon içinde zaman zaman üzüldü ama bugün bu başarıya, bu takımla ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu takımın, bu değerli ekibin bir parçası olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Fenerbahçe formasıyla bu şampiyonluğu elde etmek büyük bir gurur. Böylesine bir sezonu şampiyonlukla noktaladığımız için çok mutluyum.”

“Kaptanın kupayı benim kaldırmamı istemesini beklemiyordum. Bana da şok oldu. Çok da utandım. Duygularımı mutluluk olarak anlatabilirim. Kariyerimde çok önemli bir an ve bundan dolayı çok mutluyum.”

Arina Fedorovtseva: Tüm takım arkadaşlarımla birlikte bu anı yaşamak için mücadele ettik ve bunu başardık

“Çok mutluyuz. Çok zorlu bir yolculuk oldu. Zor bir sezon sonu oldu. Bütün sezon boyunca bunun için savaştık. Tüm takım arkadaşlarımla birlikte bu anı yaşamak için mücadele ettik ve bunu başardık. Taraftara teşekkür ederim. Bizi hiç yalnız bırakmadılar. Her zaman takımın yanındalardı. Gergin atmosferlerde taraftar desteği çok önemlidir. Hep yanımızda oldukları için, bu şampiyonlukta pay sahibi oldukları için taraftarlara da teşekkür ederim.”

“Aldığım ödül benim için çok büyük bir motivasyon kaynağı. Tabii ki hatalarım var, eksiklerim var, maç içinde düzeltmem gereken, kendimde henüz yeterli bulmadığım noktalar var ama bunların üzerine gideceğim.  Bu ödül bunları düzelterek daha iyi bir oyuncu olma yolunda büyük bir motivasyon unsuru oldu. Layık görenlere teşekkür ederim.”

Meliha Diken: Taraftarın coşkusu, mutluluğu her şeyi anlatıyor

“Bu kupa, şampiyonluk taraftarımıza armağan olsun. Çok mutluyuz. Başka diyecek hiçbir şey yok. Taraftarın coşkusu, mutluluğu her şeyi anlatıyor.”

Aslı Kalaç: Çok mutlu ve gururluyum

“Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok mutluyum. 2016-2017’den bu yana lig şampiyonluğu yok, bu sene benim ilk senem ve ilk geldiğim sene uzun yılların zincirini kırıp bu kupayı kaldıran takımda olmak, son sayıyı benim almam, bu kupayı bekleyen taraftarlarımıza bunu armağan etmek inanılmaz bir duygu. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Çok mutlu ve gururluyum. Sezonu ancak en iyi bu şekilde bitirebilirdik, öyle de bitirdik.”

Anna Lazareva: Bu taraftar önünde şampiyonluk sevincini yaşadığımız için çok mutluyuz

“İnanılmaz duygular içerisindeyim. Hep yaklaşıyorduk, uzun zamandır kovalıyorduk ve hep ikinci sırayı alıyorduk. Bu sene şampiyon olduk, başardık. Bu taraftar önünde şampiyonluk sevincini yaşadığımız için çok mutluyuz.”

Cansu Çetin: Bugün sonunda hak ettiğimiz yere gelebildik

“Çok mutluyuz. Sezonu harika bir şekilde bitirdik. Son ana kadar finallere adımızı yazdırdık. Hep bir şansızlık oldu, yapamadık. Bugün sonunda hak ettiğimiz yere gelebildik. Artık şampiyonuz. Takımımla gurur duyuyorum. Bugün bizim için çok özel bir gün.”

Ergül Avcı: Taraftarımıza, Fenerbahçe camiasına armağan olsun

“Çok mutluyum. Bunun için çok çalıştık, çok çabaladık, çok düştüğümüz zamanlar oldu, kötü zamanlarımız da oldu. Lige kupayla başladık, kupa ile bitirmek benim için muhteşem bir duygu. Taraftarımıza, Fenerbahçe camiasına armağan olsun.”

Buse Ünal: Bunun için çalıştık ve sonunda kupayı kazandık

“Bu kupayı kazandığımız için çok mutluyuz. Sezon başında hedeflediğimiz kupalardan biriydi. Sezonu galibiyetle kapatıp kupa aldığımız için çok mutluyuz. Bugün buraya gelen tüm taraftarlarımıza, bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. Bunun için çalıştık ve sonunda kupayı kazandık.”