VOLEYBOL

Başantrenörümüz Zoran Terzic ile oyuncularımız, Eczacıbaşı Dynavit galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu

09 Mayıs 2023 Salı 22:21

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın, Misli.com Sultanlar Ligi final etabı ikinci maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Başantrenörümüz Zoran Terzic ile kaptanımız Eda Erdem Dündar ve oyuncumuz Aslı Kalaç açıklamalarda bulundu.
 
Yayıncı kuruluşa konuşan Başantrenörümüz Zoran Terzic, “Üst düzey bir mücadele olmadı kalite anlamında. Bugün çok kötü servis kullandık. Genelde hata yapmayan oyuncular çok fazla hata yaptılar bugün. Dördüncü sette yaklaşık 20 hata yaptık, bu inanılmazdı. Özellikle final setinde daha enerjik ve cesaretli oynadık. Son derece önemli bir maç kazandık. Şimdi işimiz biraz daha kolaylaştı.” dedi.
 
Fenerbahçe TV’ye açıklama yapan kaptanımız Eda Erdem Dündar, “Güzel maç oldu. Seyir zevki yüksek bir maçtı. Tie-breaklerde psikolojik olarak üstünlüğümüzün olduğunu düşünüyorum son VakıfBank serisinden sonra. Herkesin eline sağlık, güzel bir emek vardı. Takım olarak çok güzel mücadele ettik, sahada güzel bir enerji vardı. İki maçı kazandık. İnşallah perşembe günü kupayı burada kaldırmayı çok istiyoruz. Hazırız.” diye konuştu.
 
Aslı Kalaç ise, “Şampiyon olabilmek için elimden ne geliyorsa en iyisini yapmaya çalışıyorum çünkü bu kupayı getirmeyi çok istiyoruz. Kadın Voleybol branşı olarak bu kupaya hasretiz. Son bir adımımız kaldı. İnşallah o adımı da galibiyetle geçeceğiz ve o kupayı taraftarlarımıza, kulübümüze armağan edeceğiz. Beklesinler. Kupayla açılış yaptık, kupayla bitirelim istiyoruz.” ifadelerini kullandı.